Neyse o yazsana ciğerimin köşesi elli defa mı sorayımD vitaminini daha etkin hale getirip böbrekte birikmesini engelliyor diyorlar canım k2 için, d3 k2 yazdığında meşhur bir marka çıkıyor en iyisi
o deniyor ben onu kullanıyorum:)
Ben kime yazdım 3 gün önce burda defne yaprağını
Ay marka yazılmıyor gibiNeyse o yazsana ciğerimin köşesi elli defa mı sorayım
Ben kime yazdım 3 gün önce burda defne yaprağını
Ay marka yazılmıyor gibi
geldi nedenseOcean marka canım
Tuzu hiç duymamıştım. Bir ara ben de koyayım tuz :)Bende alıcam ya koyucam içlerine tuzda koyuluyomuş bi tutam mercimeğe fasulyeye falan defne yaprağıyla birlikte
Yav ne olacakAy marka yazılmıyor gibi
geldi nedenseOcean marka canım
Al tabi alll hepsini al kolojen falan da al kazık çakıcaz lazım olucak onlarYav ne olacakben o markanın dil altı b 12 vitaminini aldım bide o dediğini alayım bari
Ya ben eş kişisinin işinden dolayı marka tarayıcı gibiyim heryerde yasak gibi geliyorYav ne olacakben o markanın dil altı b 12 vitaminini aldım bide o dediğini alayım bari
Ya bi ara besin desteklerimizi konuşalım bence fikir olsun:)Al tabi alll hepsini al kolojen falan da al kazık çakıcaz lazım olucak onlar
Ya bi ara besin desteklerimizi konuşalım bence fikir olsun:)
Kaynanalik alametleri başlamış bacım geçmiş olsunTövbe est ilk kız arkadaşı ya ne gelini
Resmini gösterdi telde sürekli laylay modunda salak salak gülüyo halaya duruyo falanince mince bı kız üf desem uçar
Ben de çok araştırırım besin desteklerini:)Kuru pilav falan derim ben yaablam çok kullanıyor onun aldıklarını görünce hayatımı sorguluyorum
Bonbon aşk olsun senle el ele kazık çakmayalım mı bu dünyayaAl tabi alll hepsini al kolojen falan da al kazık çakıcaz lazım olucak onlar
Sağolasın çiçeğimmmmmmYa ben eş kişisinin işinden dolayı marka tarayıcı gibiyim heryerde yasak gibi geliyor
Al canım şifa olsunn
Böcekler bakımlı espirisini yaptın gerçekten dimi kardeşimAktif Lora
Acıların böceğidir belki
Azhklldsfhblf
oo hayırlı olsunBenim oğlum sevgili yaptı
Hani boklu götünü temizlediğim falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?