Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah iz bırakmadan şifa versin. Geçmiş olsun

Bi zahmet onu bölüşme zAten iki gıdım koymuşsun tabaklara benim tabağı doldur böyle başına kadar hemde

5 yıldızlı otele gidip piramit şeklinde 5 tabak kahvaltı alan dayılar gibi
Eşim ben ve arkadaşı bir oteldeyiz onlar önce inmiş o arkadaşı o dayılardan balı beteğiyle alıyor ben tabağımı aldım geldim yenge bunu bırak git tabağını al gel dedi bende tabağım zaten dedim hep ot alışmışsın ya dedi
Senle kahvaltı yapmak aşırı zevkli olur önce kendi tabağımı bitiririm sonra senden kaçırırım

Nego ve @Levaiz ysvrular ben de düzenli d vitamini alıyorum. O dediğiniz k li ne oluyor. Hangisi o bir yazar mısınız size zahmet. Dvit kullanıyorum o bitiyor dediğinizden alayım
Canım venatura nın d3k2 damlasını al. Veya ocean ın ama venatura daha iyi.

Hay allah razı olsun jeton şimdi düştü benim ahhahahah ben o zaman k vitamini eklenmiş d vitamin alayım. Ama ben şunu anlamadım normal d vitamini işe yaramıyor mu şimd ?

Benim en son 20 idi bu çok az mı ?
20 çok çok az canım, ula okumadın mı sen paylaştığım yazıyı
Benim 5 di ağır eksik sonra 15 oldu şimdi kaç bilmiyorum. 50 ye normal diyorlar ama değil işte en az 80 olmalı. O yazıyı atayım yine ok.

Eee o benim işte da eşime diyorum baksana allah aşkına onca nimet içinde nenemin ineği gibi otu toplamışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…