Ama yavrum o doymazsa bana sarar şiödi yemeğimi paylaşamam benzaten azıcık yiyo diyosun önce esferin tabağından otlan bence
Allah iz bırakmadan şifa versin. Geçmiş olsunDün koronaya ben de merhaba dedim Nego. Toparlanır toparlanmaz katilacagim inşallah. Önceki gece bulantidan uyuyamadim çok iş yaptım sonra buraya yazamadan fenalaştım. Normalde bulantım var der yatardım baya teşvik oluyor grup
Eşim ben ve arkadaşı bir oteldeyiz onlar önce inmiş o arkadaşı o dayılardan balı beteğiyle alıyorBi zahmet onu bölüşme zAten iki gıdım koymuşsun tabaklarabenim tabağı doldur böyle başına kadar hemde
5 yıldızlı otele gidip piramit şeklinde 5 tabak kahvaltı alan dayılar gibi
Senle kahvaltı yapmak aşırı zevkli olur önce kendi tabağımı bitiririm sonra senden kaçırırım
Komşular gülme sesimi kesin duyduMevlid mi okunacak o tabak öylece bekliyoryahu saldırsana yesene hepsini
Önce çatalla 7-8 patatese saplardım onları ağzıma atar atmaz havada yanık zeytinden kapar hemen ardına salata domates yollardım ben olsam.....
Hakaret olmadığı sürece profilde polemikten ban yoktu, az daha yardırsaydınProfilde polemikten olabilir diye düşündüm ama yoktu dimi artık :)
Halt ediyor onlarK2 ile birlikte d nin daha iyi emildiğini biliyodum bende ama kimi dr gerek duymuyomuş
20 çok çok az canım, ula okumadın mı sen paylaştığım yazıyıHay allah razı olsunjeton şimdi düştü benim ahhahahah ben o zaman k vitamini eklenmiş d vitamin alayım. Ama ben şunu anlamadım normal d vitamini işe yaramıyor mu şimd ?
Benim en son 20 idi bu çok az mı ?
İşe yarıyor tabi ya ama onunla daha iyi emildiğini okumuştum ben negonun gönderdiği şey neydi onda da belki söylüyodur
Eee o benim işte daEşim ben ve arkadaşı bir oteldeyiz onlar önce inmiş o arkadaşı o dayılardan balı beteğiyle alıyorben tabağımı aldım geldim yenge bunu bırak git tabağını al gel dedi bende tabağım zaten dedim hep ot alışmışsın ya dedi
Tamam negoooo başganımmm o dediğini alayım ben bugün o zamanCanım venatura nın d3k2 damlasını al. Veya ocean ın ama venatura daha iyi.
Venatura daha iyiymiş. Ocean kullandım bende ama k2 siz hepAy marka yazılmıyor gibi
geldi nedenseOcean marka canım
Negoşum tıkladım açılmadı napim ya20 çok çok az canım, ula okumadın mı sen paylaştığım yazıyı
Benim 5 di ağır eksik sonra 15 oldu şimdi kaç bilmiyorum. 50 ye normal diyorlar ama değil işte en az 80 olmalı. O yazıyı atayım yine ok.
Ne için kullanıyorsun?@Tosun Pasa ve @Limonsuzzcay a yazdım defne yaprağı efsanedir yıllardır kullanıyorum her yerde
Ekran resmi atmam mı ben sanaNegoşum tıkladım açılmadı napim ya
Ot toplayan benimEee o benim işte daeşime diyorum baksana allah aşkına onca nimet içinde nenemin ineği gibi otu toplamışlar
Düve böcek möcek bakliyat nemlenmesi kurtlanması vs. karşı birebir. Bakliyat dolabımda baharatlılarda her yerde var. Şükür hiç olmadı. İlk evlendiğimde unuttum evi düve bastıNe için kullanıyorsun?
O da yuh yanıOt toplayan benim
Kısırın üzerine patlıcan salatası koyan biliyorum yayaaacem yılmaz geldi aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?