Ne yaptı adam beraber boğalimOğlanı uyutmaya çalışıyorum bir taraftan da adamı boğma planları yapıyorum
O sobanın ardına minder atıp oturmak ne güzel olurdu şimdiÇay içeceğim Eki Görüntüle 2928481
Kaç gün gitmedi? Bir gün de bile birikiyor ki zatenBende çay aldım ıhlamur hazır çocuklar yatmadan içicek bende içerim.
Yüzlerce sayfa ödevimiz var 1.sınıf kariyeri diye basit görmeyin
Hiçbir şey yapmıyor üstüne işimi zorlaştırıyor. Tam çocuk biraz mayışıyo kalkıp çatır çatır kapı kilitliyor. Tam bi daha mayıştı diyorum pat pat mutfağa gidiyor çocukta en ufak seste fıldır fıldır oluyo öyle uykuya dalmak üzereyken başa dönüyoruzNe yaptı adam beraber boğalim
Ay ne güzel ya afiyet olsunÇay içeceğim Eki Görüntüle 2928481
Allaaaahhh cinnetlik sebepHiçbir şey yapmıyor üstüne işimi zorlaştırıyor. Tam çocuk biraz mayışıyo kalkıp çatır çatır kapı kilitliyor. Tam bi daha mayıştı diyorum pat pat mutfağa gidiyor çocukta en ufak seste fıldır fıldır oluyo öyle uykuya dalmak üzereyken başa dönüyoruz
Hiçbir şey yapmıyor üstüne işimi zorlaştırıyor. Tam çocuk biraz mayışıyo kalkıp çatır çatır kapı kilitliyor. Tam bi daha mayıştı diyorum pat pat mutfağa gidiyor çocukta en ufak seste fıldır fıldır oluyo öyle uykuya dalmak üzereyken başa dönüyoruz
Çay ocakta ben dizi ızliyecegimNabıyonuz
Zencefilli hibisküslü ıhlamur yapıyorum içine şifa ayetlerini okuyorum beklerim hepinizi
Eki Görüntüle 2928471
Nego
@Aktif Lora
kk birinci noteri
@musluk suyu
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@Efser
golgefeslegeni
@Teneffus Zili
@BereliPenguen
@mn5822
@ipek2890
yorgun anneanne
Ve unuttuklarım
Aynen valla bi kalkayım şurdan boğazlıcamAllaaaahhh cinnetlik sebep
Malesef atıp gidemiyorum emerek uyuyor. Ama daha sonra yapacağım ben de bunubenim eşim de yapardı eskiden
bi kaç kere çocuğu başına atıp gittim. şimdi nefes bile almiyo çocuk uyuturken
Biz de tam tersi eşim ses yapanı vuracak gibi bakıyorbenim eşim de yapardı eskiden
bi kaç kere çocuğu başına atıp gittim. şimdi nefes bile almiyo çocuk uyuturken
Kelle falan yazdık işteKaç gün gitmedi? Bir gün de bile birikiyor ki zaten
Ayy eniştem geldi aklıma ablamı deli eder hep.Hiçbir şey yapmıyor üstüne işimi zorlaştırıyor. Tam çocuk biraz mayışıyo kalkıp çatır çatır kapı kilitliyor. Tam bi daha mayıştı diyorum pat pat mutfağa gidiyor çocukta en ufak seste fıldır fıldır oluyo öyle uykuya dalmak üzereyken başa dönüyoruz
O mutfak öyle dururken dizi içine sinecek mi ablaÇay ocakta ben dizi ızliyecegim
Mutfak dağınık ama
Bugün sadakatsiz var.Çay ocakta ben dizi ızliyecegim
Mutfak dağınık ama
Biz de kahve İçelimNabıyonuz
Zencefilli hibisküslü ıhlamur yapıyorum içine şifa ayetlerini okuyorum beklerim hepinizi
Eki Görüntüle 2928471
Nego
@Aktif Lora
kk birinci noteri
@musluk suyu
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@Efser
golgefeslegeni
@Teneffus Zili
@BereliPenguen
@mn5822
@ipek2890
yorgun anneanne
Ve unuttuklarım
Ama yorgunum yaO mutfak öyle dururken dizi içine sinecek mi abla
Mutfağı toplasan ocaktan da çayını alıp otursan ya
İteleyemiyorum emiyor yavrum. Uyuduktan sonra sıkıntı yok ama hep tam dalmak üzereyken yapıyor o da vakti uzatıyorAyy eniştem geldi aklıma ablamı deli eder hep.
Allah sabır versin canım.
Uyanırsa uyutma görevini itele gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?