Tek öğün aralıklı diyete başladım 2 haftadır iyi gidiyordum. Şuan öyle bir açlık vurdu ki. Kızımın patatesinde gözüm varparkeler bile güzel geliyor ne etsem 2 öğün mü etsem derken yine bozdum
Gül suyu da aynı işi görür mü bilmiyorum denemek lazım,görümceme sorayım bakayım bir merak ettim ben de,Aidin salihin öğrencilerinden eğitim aldı kendisiAaa ilk kez duydum, annem bahçr gülünden gül suyu yapıyor şerbet için. Nasıl yapılıyor bakayım belki ondan yaparım.
Odev çok iyi ama şuan oğlumu ananesine gönderdim kızımda uyuyor bana az müsade vurdum kafayı yatıyorum6 ekim ödevi
Kalorifer peteği silmek
Kombi silmek
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
BereliPenguen
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
I ipek2890
zambak86
sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
Teneffus Zili
@pawlover
Z Z P
@DefneYaren
Of of o diyet bozanlardan biri de benim. Çok güzel liste yapıp veriyordum arkadaşlara. Grubumuz vardı. Onlar hala devam ediyor. Şuan inan ne yediğim belli ne içtiğim nede ne kadar yediigm en son kapanışı hep sodayla yapıyorum. Diğer türlü ne yediğini yazdığın zaman daha iyi oluyordu. Tekrar başlamayı düşünüyorum. Dün LC ye gittim fiyatların artmasına mi üzüleyim yoksa kıyafetlerin üzerimde kötü durmasina miTek öğün aralıklı diyete başladım 2 haftadır iyi gidiyordum. Şuan öyle bir açlık vurdu ki. Kızımın patatesinde gözüm varparkeler bile güzel geliyor ne etsem 2 öğün mü etsem derken yine bozdum
Hiç bakma öyle 2 kilo almışım. 2 kilo iki.... Söyleyeceklerim bu kadar. O kadar ağrı açlık üstüne 2 kilo
Hiç bakma öyle 2 kilo almışım. 2 kilo iki.... Söyleyeceklerim bu kadar. O kadar ağrı açlık üstüne 2 kilo :-
Of of o diyet bozanlardan biri de benim. Çok güzel liste yapıp veriyordum arkadaşlara. Grubumuz vardı. Onlar hala devam ediyor. Şuan inan ne yediğim belli ne içtiğim nede ne kadar yediigm en son kapanışı hep sodayla yapıyorum. Diğer türlü ne yediğini yazdığın zaman daha iyi oluyordu. Tekrar başlamayı düşünüyorum. Dün LC ye gittim fiyatların artmasına mi üzüleyim yoksa kıyafetlerin üzerimde kötü durmasina mi
Selam canım6 ekim ödevi
Kalorifer peteği silmek
Kombi silmek
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
BereliPenguen
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
I ipek2890
zambak86
sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
Teneffus Zili
@pawlover
Z Z P
@DefneYaren
Ha haAhasudem34 unutmuşum
Oğlanı uyutmaya çalışıyorum bir taraftan da adamı boğma planları yapıyorumNabıyonuz
Zencefilli hibisküslü ıhlamur yapıyorum içine şifa ayetlerini okuyorum beklerim hepinizi
Eki Görüntüle 2928471
Nego
Aktif Lora
kk birinci noteri
M Musluk Suyu
JES
C Capanin Gururu Teyom
Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
Efser
golgefeslegeni
Teneffus Zili
BereliPenguen
mn5822
I ipek2890
yorgun anneanne
Ve unuttuklarım
Çay içicem bendeNabıyonuz
Zencefilli hibisküslü ıhlamur yapıyorum içine şifa ayetlerini okuyorum beklerim hepinizi
Eki Görüntüle 2928471
Nego
Aktif Lora
kk birinci noteri
M Musluk Suyu
JES
C Capanin Gururu Teyom
Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
Efser
golgefeslegeni
Teneffus Zili
BereliPenguen
mn5822
I ipek2890
yorgun anneanne
Ve unuttuklarım
Çay içeceğimNabıyonuz
Eki Görüntüle 2928471
Nego
Aktif Lora
kk birinci noteri
M Musluk Suyu
JES
C Capanin Gururu Teyom
Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
Efser
golgefeslegeni
Teneffus Zili
BereliPenguen
mn5822
I ipek2890
yorgun anneanne
Ve unuttuklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?