Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aaa ilk kez duydum, annem bahçr gülünden gül suyu yapıyor şerbet için. Nasıl yapılıyor bakayım belki ondan yaparım.
Gül suyu da aynı işi görür mü bilmiyorum denemek lazım,görümceme sorayım bakayım bir merak ettim ben de,Aidin salihin öğrencilerinden eğitim aldı kendisi

Of of o diyet bozanlardan biri de benim. Çok güzel liste yapıp veriyordum arkadaşlara. Grubumuz vardı. Onlar hala devam ediyor. Şuan inan ne yediğim belli ne içtiğim nede ne kadar yediigm en son kapanışı hep sodayla yapıyorum. Diğer türlü ne yediğini yazdığın zaman daha iyi oluyordu. Tekrar başlamayı düşünüyorum. Dün LC ye gittim fiyatların artmasına mi üzüleyim yoksa kıyafetlerin üzerimde kötü durmasina mi

Eski kıyafetlerinin içine gireyim yeter dedim ama daha çok kilo aldım

Bu saate kadar hiç bi iş yapmadım her şey eksiksiz duruyor depresyon hırkasıda giymedim.

Eyle oturdum yattım. Kız okula gitmiyor kaç gündür evde tekrar yapması lazım yapmıyo deli etti beni o sinirle kalktım toplamaya

Ha ha

Çay içiyom valla

Oğluma pastaya benzer bişey yaptırdım onla hemde

Hazır pasta tabanı üstüne

Hindistan cevizi,ceviz, yağ, yumurta, şekerden karışım yapıp koyup 10 dk pişiyor çok nefis oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…