Nego rüyamda seni gördüm
Sınava girmisim türkce mi desem edebiyat mı desem ikisinden birinin sınavıyaziyorum yaziyorum kisa sorular uzun cevaplar sınavda bi soruyu bos birakiyorum o sorunun da puani yüksekmis. Notlarimda da o konu yok muymuş düşün Allah düşün bulamiyorum cevabı. veriyorum kagidi artik mecbur. Öğretmen de kim bil bakalim sen
Kagidi okuduktan sonra yanima gelip diyosun bunu cevaplamamissin gecen şu günkü derste anlatmistim bu konuyu falan ufak bi trip atiyosunsonra hatirliyorum meğer notlarimda varmis kendim calisirken unutmusum oraya bakmayi. Falan filan derken notumu göremeden uyandim
Kac aldim cabuk söyle
Içimden de diyorum nego bana kıyak gecse o bos soruyu görmezden gelse falan
Kim zararsız teo mu? Dün kitap topiğindeki kızlar kitap okumasın diye köye davet ettiHep bi zararsız geliyosun gözüme ama işte adın çıkmış
Kim zararsız teo mu? Dün kitap topiğindeki kızlar kitap okumasın diye köye davet etti
Canlı canlı yaşattın rüyayı, ne güzel rüyaNego rüyamda seni gördüm
Sınava girmisim türkce mi desem edebiyat mı desem ikisinden birinin sınavıyaziyorum yaziyorum kisa sorular uzun cevaplar sınavda bi soruyu bos birakiyorum o sorunun da puani yüksekmis. Notlarimda da o konu yok muymuş düşün Allah düşün bulamiyorum cevabı. veriyorum kagidi artik mecbur. Öğretmen de kim bil bakalim sen
Kagidi okuduktan sonra yanima gelip diyosun bunu cevaplamamissin gecen şu günkü derste anlatmistim bu konuyu falan ufak bi trip atiyosunsonra hatirliyorum meğer notlarimda varmis kendim calisirken unutmusum oraya bakmayi. Falan filan derken notumu göremeden uyandim
Kac aldim cabuk söyle
Içimden de diyorum nego bana kıyak gecse o bos soruyu görmezden gelse falan
Benimde daha toplanmadıÇelıncımı uzattım KK da sabah selamlaşması bitmedi
Doğayla buluşturmak istedim bi kere, soba sıcaklığını hissetsinler dedimKim zararsız teo mu? Dün kitap topiğindeki kızlar kitap okumasın diye köye davet etti
Bu ne kızİşte masum bir yanı var elma veren meşhur teyze gibi demek içten yanmalı
Benimde daha toplanmadı
Bu ne kız
Çoçukları yolladım duş aldım kahvatı hazılıyacağımBenimki bitti diğerlerine geçiyorum assolist edasıyla giriyorum odalara
Ben içinden yanma kısmını anlamadımpamık prensesin anası yokmuydu elma veriyodu masum görünüyodu ama içten
Ben içinden yanma kısmını anlamadımdemek öyle bir özeliğide var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?