Yazmak istersen buradayızKayinvalide terörü desem Negom..
Geçmiş olsun canım nasıl oldun?Başım tuttu yatıyom ben ya :/ tam yatamıyom fa değişik
Öğretmen olsam aynen rüyanda ki gibi yapardım netNego rüyamda seni gördüm
Sınava girmisim türkce mi desem edebiyat mı desem ikisinden birinin sınavıyaziyorum yaziyorum kisa sorular uzun cevaplar sınavda bi soruyu bos birakiyorum o sorunun da puani yüksekmis. Notlarimda da o konu yok muymuş düşün Allah düşün bulamiyorum cevabı. veriyorum kagidi artik mecbur. Öğretmen de kim bil bakalim sen
Kagidi okuduktan sonra yanima gelip diyosun bunu cevaplamamissin gecen şu günkü derste anlatmistim bu konuyu falan ufak bi trip atiyosunsonra hatirliyorum meğer notlarimda varmis kendim calisirken unutmusum oraya bakmayi. Falan filan derken notumu göremeden uyandim
Kac aldim cabuk söyle
Içimden de diyorum nego bana kıyak gecse o bos soruyu görmezden gelse falan
Taze fasulye yapıcam ben dondurucudan. Dün mantı yaptım hazır tabii boynumdan açamazdımGünaydın arkadaşlar
Kahvaltı hazırlandı çocuklar gitti küçük uyuyor
1makina çamaşır asıldı
Yataklar toplandı
Dünün ödevini yapmamıştım yetişmedi dün 1 petek yıkadım yatak odasına girecem bugün Küçük uyansın
Dün tüm gün sirke işiyle uğraştık yorulmuştum elim su toplamış
Akşama ne pişirsem hiçbir fikrim yok evdede pek birşey kalmadı malum ay sonu
Olsun canım ödev zaten yapmak isteyenler içinGünaydın kizlarr.
Bu sabah yatakları topladım, makineyi boşalttım, oğlumun kahvaltısını hazırladım, sonra ise geldim.
Negom kusura bakma odevlere bakamadım bu hafta hiç. Elimden geldiğince zaman ayirmaya çalışıyorum ama bu aralar hiç bulamıyorum. En azından mutfak ve banyoyu temiz bırakıyorum, ütüyü aksatmiyorum, çamaşırlarımı yıkıyorum yani haftasonu temizliğine kendime iş birakmamaya çalışıyorum.
Mor en sevdiğim renkMerhabalar
Eki Görüntüle 2928804
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
Incredible incredible
I ipek2890
zambak86
sudem34
Z zeynebzeyneb
Mikan
yorgun anneanne
mimesis
K kahvesizasla91
Teneffus Zili
pawlover
Z Z P
D DefneYaren
Efser
görsele bayıldım yine her zaman ki gibi içim açıldı :))Merhabalar
Eki Görüntüle 2928804
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
Incredible incredible
I ipek2890
zambak86
sudem34
Z zeynebzeyneb
Mikan
yorgun anneanne
mimesis
K kahvesizasla91
Teneffus Zili
pawlover
Z Z P
D DefneYaren
Efser
Şifa olsuniki gündür uykusuzdum. cocuklari gönderdim sabah uyudum iyi geldi.
Nerelerim bilmiyorum ama hunharca cebellestimnerelerin açık kaldı senin annemm
Evet ben sabaha kadar cebellestim siz de yasayin istedim ajsnjaCanlı canlı yaşattın rüyayı, ne güzel rüya
10 puan olsa yine iyi be negom 40 puan gibi biseydi nerdeyse diger soruların tamami kadarÖğretmen olsam aynen rüyanda ki gibi yapardım nettorpil yok bam bam bam yapsaydın soruyu 10 puan kırdım
o şanslı ben olabilirimEvi toplamam lazım
Benim gibi bir kablumbağayla maratona giren çok şanslımarotana katılacak biri var mı
A.s çok gecmiş olsun.S.a kızlar, bikaç gündür rahatsızdım giremedim herkes iyidir inşallah.Annemlerde kaldım toparladım biraz ama şu an yine kendimi iyi hissetmiyorum tansiyonum çok düşüyor gibi.Ev darmadağın ne olacak böyle hiç bilmiyorum. Çamaşır yıkandı asılmayı bekliyor, yerler tozlu, bulaşıklar tezgahta...
Ben çok kuralları bilmiyorum yinede bana hatırlato şanslı ben olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?