Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canım çok geçmiş olsun vücudun direnci düşmütür birde hamilesin doktorunun verdiği vitamin felan varsa al yoksa pekmez filan varsa iç biraz

Canım çok geçmiş olsun vücudun direnci düşmütür birde hamilesin doktorunun verdiği vitamin felan varsa al yoksa pekmez filan varsa iç biraz
Sağol canım vitaminlerimi içiyorum.Hatta pekmez de içiyorum hergün bi mandalina sıkıp bi kaşık pekmezle içiyorum.Kalp çarpıntısı arttı.Anlamadım ya bi benim mi bünye bu kadar zayıf diyorum hamileliğe karşı.İnş. toparlarım bu hafta hastane çantasını hazırlamayı düşünüyordum. Sen nasılsın?

Dikkat et kendine
İyiyim çok şükür

Hayırlı günler canlarım
Bugün sabah 7 de uyandım. Kızımı doyurdum. Hemen evi topladım dün bir sürü eşya getirmişti eşim kızımla oğluma. Onları hallettim. Kahvaltı hazırladım oğlumla bir güzel yaptık.Ben erken kalkınca oğlum çok seviniyor. Bulaşıkları hallettim. Bulaşık makinesinin boş olması nasıl bir güzel duygu. Çamaşır astım. Şimdi tekrardan makineye çamaşır attım. Şuan oturdum kahvemi içiyorum
Robot evi süpürdü sağolsun . Bugün oğlumun odasını düzenlicem . Bakalım başka ne işleri yapicam

Merhaba. Bu saate kadar;
Yatağı topladım,
Salonu ve oturma odasını topladım,
Kahvaltı hazırladım,
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım, tezgah arasını ve ocağı sildim,
Evde giydiğim iki kıyafet çekmecesini düzenledim. Giymediğim iyi durumda olanlar bağışlanacak, eskiler toz bezi olacak.
Banyo paspaslarını makinaya attım,
Banyo lavabosunu temizledim,
Dün yıkanan çamaşırları topladım yerlerine yerleştirdim.

amin dedim kendi kendime

totem yapalım tüm kargolara gec gelecek diyelim bundan sonra 17 gündür pantolon bekliyorum ne arayan var ne soran
Taşınma sürecide 1 ay yatak odasını bekledim bir türlü yerleşemedim gitti
Niye gelmedi diyenlere ağacı filizken yeniden yetiştiriyolar diyordum galiba
Valla gercekten ne olursa olsun zamanında güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…