Canım çok geçmiş olsun vücudun direnci düşmütür birde hamilesin doktorunun verdiği vitamin felan varsa al yoksa pekmez filan varsa iç birazS.a kızlar, bikaç gündür rahatsızdım giremedim herkes iyidir inşallah.Annemlerde kaldım toparladım biraz ama şu an yine kendimi iyi hissetmiyorum tansiyonum çok düşüyor gibi.Ev darmadağın ne olacak böyle hiç bilmiyorum. Çamaşır yıkandı asılmayı bekliyor, yerler tozlu, bulaşıklar tezgahta...
Sağol canım.A.s çok gecmiş olsun.minik minik yaparsin biseyler yorma kendini dinlen simdi
Allah yardimcin olsunSağol canım.Uzanıyorum zaten ama bakalım nasıl olacak.
Sağol canımCanım çok geçmiş olsun vücudun direnci düşmütür birde hamilesin doktorunun verdiği vitamin felan varsa al yoksa pekmez filan varsa iç biraz
hayirli olsun güzel günlerde kullanAradılar mutfak masam geliyormuş
Ay sevindim bana 45 gün sürebilir demişlerdi
Dikkat et kendineSağol canımvitaminlerimi içiyorum.Hatta pekmez de içiyorum hergün bi mandalina sıkıp bi kaşık pekmezle içiyorum.Kalp çarpıntısı arttı.Anlamadım ya bi benim mi bünye bu kadar zayıf diyorum hamileliğe karşı. İnş. toparlarım bu hafta hastane çantasını hazırlamayı düşünüyordum. Sen nasılsın?
AminNe güzel hepsini tutmak nasip olsun
Darısı başıma Allah nasip etsin bana da.
Valla hızlı gelmesine çok sevindimhayirli olsun güzel günlerde kullan
totem yapalım tüm kargolara gec gelecek diyelim bundan sonraValla hızlı gelmesine çok sevindimçok sağol daha güzellleri hepimizin olsun inşallah
amin dedim kendi kendimeHayırlı günler canlarım
Bugün sabah 7 de uyandım. Kızımı doyurdum. Hemen evi topladım dün bir sürü eşya getirmişti eşim kızımla oğluma. Onları hallettim. Kahvaltı hazırladım oğlumla bir güzel yaptık.Ben erken kalkınca oğlum çok seviniyor. Bulaşıkları hallettim. Bulaşık makinesinin boş olması nasıl bir güzel duygu. Çamaşır astım. Şimdi tekrardan makineye çamaşır attım. Şuan oturdum kahvemi içiyorum
Robot evi süpürdü sağolsun . Bugün oğlumun odasını düzenlicem . Bakalım başka ne işleri yapicam
Taşınma sürecide 1 ay yatak odasını bekledimtotem yapalım tüm kargolara gec gelecek diyelim bundan sonra17 gündür pantolon bekliyorum ne arayan var ne soran
Benim kafamdasınson bir bardak çayımı içeyim tam 13.00 de kalkıyorum saatli yapıcam bakalım bugün inşallah.
Burdayım kahvem bittiEfser gittin galiba ☻
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?