İlk geldiğin zaman unutmuş olabilirim listeye eklemeyi, sonra zaten kaç gün banlıydım...Yazdim
GünaydınGunaydin guzel kadinlarr
Ah bilmez miyim benimde ikisi de evdeOnlara tatil de bana değil yaaa. Dün sabahın köründe iki çocukla okula gittim.
Biri ağlıyor öteki sıkıldım diye surat asıyor. Kâbus gibiydi yaaa.
Buraya da yazdım Önemli değil iyi günlerİlk geldiğin zaman unutmuş olabilirim listeye eklemeyi, sonra zaten kaç gün banlıydım...
Ben anlatamıyor muyum, buraya yazdınız da demek ki unuttum diyorum, aa öyle mi beni de ekler misiniz insanlık hali demek bu kadar zor olmamalı. Sanki bilerek listeye adınızı yazmamışım gibi muamele ediyorsunuz.Buraya da yazdım Önemli değil iyi günler
Sakin olunBen anlatamıyor muyum, buraya yazdınız da demek ki unuttum diyorum, aa öyle mi beni de ekler misiniz insanlık hali demek bu kadar zor olmamalı. Sanki bilerek listeye adınızı yazmamışım gibi muamele ediyorsunuz.
Her gün gelip mesaj yazıyor musunuz görmedim ben
Sakin mi olayım?? Gayet sakindim siz anlamamak da ısrar edene kadar.Sakin olun2 kere yazdım yalvarıyım mı napıyım önemli değil yazdım zaten
Olabilir Hoş görelimcucusanne kalp kırmaktan hoşlanmıyorum, hamilelere de dayanamam. Yanlış anlamalar olabilir hoş görelim birbirimizi
Eline sağlık canımGünaydın.
Dün yine yoğun bi gün oldu.gece saat 1 de foruma girebildim anca.ama yazmaya halim yoktu yazamadım.dun
Bulaşık makinası boşaldı yerleşti
4 makina çamaşır yıkandı kurudu yerleşti
Ortalık toplandı.
Bazanin altını boşaltım.bugun yeni bazam gelicek.
Akşam kaynanamlara gittik.gec saate kadar oradaydık.yatmadan elektrik düğmelerini ve prizleri sildim.bugunde
Ev toparlanacak
Baza yerleşecek
Biraz düzenleme yapmam lazım.
Banyo odevide tam ihtiyaca yönelik olmuş.harikasinNego
Ne sancısı?Bu ay sancı bitirdi beni ya iki haftadır sancı hiç normal değil
Regl canımNe sancısı?
İki hafta sürmez kiRegl canım
Enfeksiyon vardır belki canım. Geçmiş olsunRegl canım
Sancı var canım iki haftadır, regl yeni başladıİki hafta sürmez ki
Kist falan yok değil mi?
Korkutmak gibi olmasın tabi.
Sağol canım bende öyle düşündüm gidicem doktoraEnfeksiyon vardır belki canım. Geçmiş olsun
Öfff suan bendede varrrRegl canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?