Düzenli Evimiz & Hayatımız

10 yaşında
Benimde mutfakta var herif teşkilat seyrediyor bana kalmıyor evde net olsa tv yi tapletten seyrediyorum

bu yüzden birden fazla tvye karşıyım geçen kp bizdeydi. ben eve ikinci tv istemiyorum diye cemkirdi bana

bizde bi tv var, bilgisayar çıkarmıyorum. sırayla izliyoruz

bu yüzden birden fazla tvye karşıyım geçen kp bizdeydi. ben eve ikinci tv istemiyorum diye cemkirdi bana

bizde bi tv var, bilgisayar çıkarmıyorum. sırayla izliyoruz
Ben bu evde mutfağa tv takmıyacaktım eşim ne etti ne etmedi taktı ben çok seyretmiyorum daha doğrusu sıra bana geçmiyor müzik dinler biraz buralarda biraz inst takılır bir de her telden müziğimi dinlerim.
Dizi bir kaç bölüm takip etsemde devamını getiremiyorum sonra sıkıntı basıyor beni
biraz cezp etmesi lazım bir tek ufak tefek cinayetleri sona kadar seyrettim o da meraktan çatlamıştık artık

offf utc bayılırım yalnız ben oyaya çok giciktim. ben merveciydim

aynen tv beni de sarmıyor pek sıkılıyorum.
müzik kitap nadiren film falan:)
biz şu an kiradayiz. kendi evimiz olursa belki değişir tv sayısı

Ben oya cıydım tamam altatma işinede asla yanında değildim merve de zamanın da az kuyu kazmamış
Hayırlısı sağlıkla olsun inşallah

Ben oya cıydım tamam altatma işinede asla yanında değildim merve de zamanın da az kuyu kazmamış
Hayırlısı sağlıkla olsun inşallah

öyle ama oya da çok arabesk ruhluydu. kadının kocasıyla aşk yaşayıp kendini haklı buluyodu falan.
Merve ergenlikte yapmış kötülük ama akilliydi en azından

20 misafirimiz var dur onlara ikramımız olsun

Masada hangi örtü kullanılmaz?

- Bitki Örtüsü.

6. Yılanlardan korkma, yılmayanlardan kork.

7. Baykuşlar vedalaşırken ne der?

-Bay Bay Bay Kuş.

8.
İshal olmuş böceğe ne denir?

- CIRCIR- böceği .

9. En ihtiyaç duyulan arı?

- başARI.

10. Gİ!T'Arı' getirde biraz şarkı söyleyelim.

11. Küçük su birikintisine ne denir?
SUCUK

12. Hiç bozuk paran var mı?
YOK ÇÜNKÜ HEPSİNİ TAMİR ETTİRDİM.

12. Taşımasu annesinden nasıl su ister?
MATARAMASUKO

13.Aya ilk bayrağı kim dikmiştir?
TERZİ

14. İneklerin sevmediği element?
AZ-OT

15. Kırmızı giyen erkeğe ne denir?

ALBAY

ama çok güzel bi kadın ya
bu arada ben utc tam izlemedim mervenin kısa kısa videolarını izliyodum
İzlemediğim bölümler vardır benim de ama olaya hakimim
Evet bende çok beğenirim o kadını yahşi cazibede azeri sanardım değilmiş çok şaşırmıştım çok yetenekli bir oyuncu

O ciz kek çıktı mı ortaya yine karışıyor ortalık diyordum

o sene turkiyede evde yapılma oranı epey artmıştır ama her hafta yapıyodu kadin

çok yetenekli gerçekten çok da güzel maşallah 34 beden olmadan da güzel ve başrol olunacağını gösteren kadin

o sene turkiyede evde yapılma oranı epey artmıştır ama her hafta yapıyodu kadin

çok yetenekli gerçekten çok da güzel maşallah 34 beden olmadan da güzel ve başrol olunacağını gösteren kadin
Kesin bimin ciz kekiydi onlar
Bizim burda bir cafede mervenin ciz keki diye yazmıştı uyanık yedim sonra duydum ki bimin ciz kekiymiş nerde dedim mervenin ciz keki
Bende oyunculuğunu beğeniyorum

Farsça ❤ ben Aktif Lora da seviyor

Benim de ruhum çok karışık listelerim gibi. Bazen kafa dinlemek için bazen kafamı açmak için dinliyorum
Müzik zaten everensel bir dil sözleri illaki bilmen gerekmez gönlünün teline değiyorsa anlatmak istediğini anlatmıştır Bende karışık dinlerim
Olsun bonusum bir neşeten bir müzoşumdan arkasındanda mozard acarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…