5. sınıf aynen yoksa bende tv 8 deki yarışmaya takılacaktımSizde de ekip kapinca TV leri sen kk ya kaldın he
Orta 1 mi gidiyor kızın benim oğlan da 9 yaşında.
10 yaşında
Benimde mutfakta var herif teşkilat seyrediyorbana kalmıyor evde net olsa tv yi tapletten seyrediyorum
Ben bu evde mutfağa tv takmıyacaktım eşim ne etti ne etmedi taktıbu yüzden birden fazla tvye karşıyımgeçen kp bizdeydi. ben eve ikinci tv istemiyorum diye cemkirdi bana
bizde bi tv var, bilgisayar çıkarmıyorum. sırayla izliyoruz
Ben bu evde mutfağa tv takmıyacaktım eşim ne etti ne etmedi taktıben çok seyretmiyorum daha doğrusu sıra bana geçmiyor müzik dinler biraz buralarda biraz inst takılır bir de her telden müziğimi dinlerim.
Dizi bir kaç bölüm takip etsemde devamını getiremiyorum sonra sıkıntı basıyor beni
biraz cezp etmesi lazım bir tek ufak tefek cinayetleri sona kadar seyrettim o da meraktan çatlamıştık artık
Ben oya cıydımofff utc bayılırımyalnız ben oyaya çok giciktim. ben merveciydim
aynen tv beni de sarmıyor pek sıkılıyorum.
müzik kitap nadiren film falan:)
biz şu an kiradayiz. kendi evimiz olursa belki değişir tv sayısı
Ben oya cıydımtamam altatma işinede asla yanında değildim merve de zamanın da az kuyu kazmamış
Hayırlısı sağlıkla olsun inşallah
Oya nın oyunu yoktu dümtük kadındıöyle ama oya da çok arabesk ruhluydu. kadının kocasıyla aşk yaşayıp kendini haklı buluyodu falan.
Merve ergenlikte yapmış kötülük ama akilliydi en azından
Oya nın oyunu yoktu dümtük kadındı
Merve öylemi herkesi kumastan kumpasa soktu
Cadı büyü müyümü yapıyor diyordum kazanını kurdu yine diyekadin cheese cake ustası
Cadı büyü müyümü yapıyor diyordum kazanını kurdu yine diye
İzlemediğim bölümler vardır benim de ama olaya hakimimama çok güzel bi kadın ya
bu arada ben utc tam izlemedimmervenin kısa kısa videolarını izliyodum
İzlemediğim bölümler vardır benim de ama olaya hakimim
Evet bende çok beğenirimo kadını yahşi cazibede azeri sanardım değilmiş çok şaşırmıştım çok yetenekli bir oyuncu
O ciz kek çıktı mı ortaya yine karışıyor ortalık diyordum
Kesin bimin ciz kekiydi onlaro sene turkiyede evde yapılma oranı epey artmıştır amaher hafta yapıyodu kadin
çok yetenekli gerçektençok da güzel maşallah 34 beden olmadan da güzel ve başrol olunacağını gösteren kadin
Fas sarkıcıları severim özellikle iran tenörlerini dinlerimbak aklıma düştü netim gelsin burayada ekliyeyim
Benim favorim müzoşum müzzeyen senar
Birde sıla gecesi dinlerimaryada kürsü başı yaparım sonra yabancı pop müzige geçmişim
Fars edebiyatı zaten çok derin bonusumFarsça ❤ benAktif Lora da seviyor
Benim de ruhum çok karışık listelerim gibi. Bazen kafa dinlemek için bazen kafamı açmak için dinliyorumFars edebiyatı zaten çok derin bonusum
Birde müzikleriyle birleşince gööööönümün bağları eriyorses genlerine ve yeteneklerine zaten diyecek yok
Müzik zaten everensel bir dil sözleri illaki bilmen gerekmez gönlünün teline değiyorsa anlatmak istediğini anlatmıştırBenim de ruhum çok karışık listelerim gibi. Bazen kafa dinlemek için bazen kafamı açmak için dinliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?