- 7 Mayıs 2020
- 3.986
- 10.041
- 208
En güzeliAynen böyle birinin uzak durması daha iyi. Ama işte ister istemez canım da sıkıldı. Daha da aynı ortamda bulunmam, bulunmamaya gayret ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En güzeliAynen böyle birinin uzak durması daha iyi. Ama işte ister istemez canım da sıkıldı. Daha da aynı ortamda bulunmam, bulunmamaya gayret ederim
Selam yavru ceylanlar yoğun bir gündü. Erkenden Ankaraya gittik eşimin sınavı vardı. Ahseni hayvanat bahçesine götürdük falan derken şimdi yatırdım onu yolda uyumuştu 1 saat uyku saati kaydı. Bahçeye uğradık dönüşte de canımı sıkan şeyler oldu elti falan vardı başım ağrıdı baya. Neyse şükür geçti şimdi ağrım
Valla benimde yeni oldu işte olmasa iyiymişBenim hiç eltim yok.
sen ve diğer arkadaşlar eminim tecrübe ve deneyim sahibidir. o muhabbet dialog konusunda.
İnşaAllah hayalim sağolasınBayılırım abla ellerinize sağlıkgüzel günlerde afiyetle yiyin inşallah
sağolasın selinimElinize sağlık çok güzel görünüyor penyezim
Hoşgeldin tekrardan seni burada görmek güzel42 yaşındayım
Oğlak burcuyum
Ev hanımıyım
Günaydınn
Aa kimlerin kanalı var bende takip etmek isterim![]()
Hoşbuldum canımHoşgeldin tekrardan seni burada görmek güzel![]()
Ellerinize sağlık penyez, siz neler koyuyosunuz tarhanaya, birde kaç günde çıkardınız
Ben köy tavuğunu düdüklüde haşlıyorum normal tencerede çok uzun sürer kaynaya kaynaya suyu azalırHanımlar tavuk suyu yapicam Egeye bütün tavuk aldm organik dediler tavuğu nasl haşlayayim yani normal tencerede mi dudukludemi
Duduklude tavuk suyu olurmu
Sağolasın ablaEllerinize sağlık penyez, siz neler koyuyosunuz tarhanaya, birde kaç günde çıkardınız
Düdüklü de kaynatıp sonrasında kısık ateşte koyulacak(bulyon ) şekilde biraz daha kaynatırsın köy tavuğu geç pişiyor ama kesim için yetiştirilenlwr erken pişerHanımlar tavuk suyu yapicam Egeye bütün tavuk aldm organik dediler tavuğu nasl haşlayayim yani normal tencerede mi dudukludemi
Duduklude tavuk suyu olurmu