Düzenli Evimiz & Hayatımız

evde öğret öğrenemezse bi tane yapıştır nostaljik olur
Ben cocugumu dövmücem modern anne olcam demek isterdim ama bunu söyleyen herkesin dovdugunu goruyorum o yuzden yorum yok
Sen tanımadın o zaman beni

Oooo en sevdiğim

En piçakli benşm herkes bilir

JES in perdeleri

Simdi ifsa etcem o olcak haaa
Susadim cesmeyeeee deki akan sey sen degil misin karşiim

Mevsimlikleri kaldırırken yine hepsini aynı anda döküp cinnet getirdin mi
Yok artık hepsi ayrı ayrı duruyor. Yazlık ayrı mevsimlik ayrı kışlık ayrı
Ben cocugumu dövmücem modern anne olcam demek isterdim ama bunu söyleyen herkesin dovdugunu goruyorum o yuzden yorum yok

Sus kız

Dövmek ne ya sevgiyi dokunarak göstermenin adı ne zamandır dövmek oldu

Ben buraya taşındığımda biliyon 2-3 ay net bağlanamadı seninki ne zaman kısmetse
Hat yola yeni döşendi siteye gitişi artık 20 günü 1ayı geçer dediler geleli 1 buçuk ayı buldu artık sen düşünilk zamanlar paketlerimiz yetiyordu şimdi hiç birimizinki yetmiyor bu ay çok sinir bozucu yaaaa
Burda mesajları hızlı geciyorum yanlışlıkla değeceğim vedeoları açarım diye kıtlık kıtlık

Tarayıcı çok cügabayt yiyor ya paketlere ek yapıyoduk biz hep bide oğlan bitiriyodu ne uyuz günlerdi

Tarayıcı çok cügabayt yiyor ya paketlere ek yapıyoduk biz hep bide oğlan bitiriyodu ne uyuz günlerdi
Tarmayak mı büyük cadı yanımdaydı o indirmişti şarkıları filan o dan otlanıyorduk gecen ay ben artık nedir bu diye dinledim kızın arada canı sıkılıp bir iki vedeo açmış 300 tl fatura geldi kabakta başıma patladı ek paketten hiç haberin filan yoktu.hiç uğraşmadım ki bileyim

Son düzenleme:
kahvaltı yaptık topladım
çarşı işim vardı ona gidip geldim
yatak odası hariç tüm evi süpürdüm
wc banyo temizledim
2 makine çamaşır yıkandı astım
dün topladığım çamaşırları katladım
yemek yaptım
ocak davlumbaz lavaboyu yağ çözle bir güzel temizledim

Şimdi oğlanı uyutunca bi duş alacağım sonrasında çekirdeğimi alıp dizi mi izlesem yoksa biraz ders mi çalışsam karar veremedim

dizi izle☻

İzleyip hayat buluyorum

Bu bölüm cok komikti ya
Bence ders çalış hemi de tarih osmanli kültür ve medeniyet hayirli arkadas dedigin boyle olur konuyu bile söyledim daha napiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…