Sağol canım yarın göstericem bütün sonuçları İnşallah.
cay bogazimda kaldiAktif Lora sessizliğime aldanma bir esersem mevsimler değişir hamınağğ
Ben cocugumu dövmücem modern anne olcam demek isterdim ama bunu söyleyen herkesin dovdugunu goruyorum o yuzden yorum yokevde öğret öğrenemezse bi tane yapıştır nostaljik olur
Simdi ifsa etcem o olcak haaa
YokMevsimlikleri kaldırırken yine hepsini aynı anda döküp cinnet getirdin mi
Sus kızBen cocugumu dövmücem modern anne olcam demek isterdim ama bunu söyleyen herkesin dovdugunu goruyorum o yuzden yorum yok
Susadim cesmeyeeee deki akan sey sen degil misin karşiim
Ben cocugumu dövmücem modern anne olcam demek isterdim ama bunu söyleyen herkesin dovdugunu goruyorum o yuzden yorum yok
Susadim cesmeyeeee deki akan sey sen degil misin karşiim
Sırf bu yazı için ganyon alacamcay bogazimda kaldi
Seyredemiyorumİzleyip hayat buluyorum
Ben buraya taşındığımda biliyon 2-3 ay net bağlanamadı seninki ne zaman kısmetseSeyredemiyorumama biliyorum esersem mevsimler değişir
Çok geçmiş olsunSağol canım yarın göstericem bütün sonuçları İnşallah.
Hat yola yeni döşendiBen buraya taşındığımda biliyon 2-3 ay net bağlanamadı seninki ne zaman kısmetse
Hat yola yeni döşendisiteye gitişi artık 20 günü 1ayı geçer dedi gelel 1 buçuk ayı buldu artık sen düşün ilk zamanlar paketlerimiz yetiyordu şimdi hiç birimizinki yetmiyor bu ay çok sinir bozucu yaaaa
Burda mesajları hızlı geciyorum yanlışlıkla değeceğim vedeoları açarım diyekıtlık kıtlık
Tarmayak mıTarayıcı çok cügabayt yiyor yapaketlere ek yapıyoduk biz hep bide oğlan bitiriyodu ne uyuz günlerdi
dizi izle☻kahvaltı yaptık topladım
çarşı işim vardı ona gidip geldim
yatak odası hariç tüm evi süpürdüm
wc banyo temizledim
2 makine çamaşır yıkandı astım
dün topladığım çamaşırları katladım
yemek yaptım
ocak davlumbaz lavaboyu yağ çözle bir güzel temizledim
Şimdi oğlanı uyutunca bi duş alacağım sonrasında çekirdeğimi alıp dizi mi izlesem yoksa biraz ders mi çalışsam karar veremedim
Sus kız
Bu bölüm cok komikti yaİzleyip hayat buluyorum
Bence ders çalış hemi de tarih osmanli kültür ve medeniyetkahvaltı yaptık topladım
çarşı işim vardı ona gidip geldim
yatak odası hariç tüm evi süpürdüm
wc banyo temizledim
2 makine çamaşır yıkandı astım
dün topladığım çamaşırları katladım
yemek yaptım
ocak davlumbaz lavaboyu yağ çözle bir güzel temizledim
Şimdi oğlanı uyutunca bi duş alacağım sonrasında çekirdeğimi alıp dizi mi izlesem yoksa biraz ders mi çalışsam karar veremedim
Tam da ben ders calis diyodum loradizi izle☻
sen bana hayirsiz mo dedin gardaas kadin yorulmus iki cekirdek yemesin miğğ
Bu bölüm cok komikti ya
Bence ders çalış hemi de tarih osmanli kültür ve medeniyethayirli arkadas dedigin boyle olur konuyu bile söyledim daha napiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?