ben kimseyle görüntülü konusmak istemem arayanı reddediyorum. psikolojim bozuluyo suratım at suratı gibi daha büyük uzun gözükuyor
Ben bu espriyi bilmiyorumYeşil ıııışıık kıırmızı ııışıııkk
Yıkılmadım ama ayakta da değilim noterim
bide bayıl istersen Feriha
amma abarttın be Lora
Ben bu espriyi bilmiyorum
Yıkılmadım ama ayakta da değilim noterim
Aktif Lora işler karışıyor dizide bıraktığım diziye yeniden başlayacağım galiba
ya kamerada sizin olmuyo mu sufatlariniz
la olm siz niye bana beğenmedi kizgin falan atiyosunuz elim ayagima girdi naptim diye
hadi sana kahve ısmarliim köpüklühak ettin
hadi sana kahve ısmarliim köpüklü
Çok pis gaza geldim mutlaka 1 test çözüp yatcamzaten oturup ders çalış gölgepes etme bebem daha çok var sınava şimdi ufak ufak devam et:)
bir sayfa çalışsan kardır.
atanmak mükemmel değil ama kendi paranı kazanmak devlet güvencesinde çalışmak çok iyi:)
hadi aslanım bir sayfa test çözsen yeter
Çok pis gaza geldim mutlaka 1 test çözüp yatcam
Bu sene pes etmeye niyetim yok :) sonuç belki istediğim gibi olmaz ama yine de sonuna kadar çalışacağım :)bundan sonra senin adın gölge fesleğeni değil
gölgelerin efendisi
pes etme bu yol çok uzun ne kadar erken yola çıkarsan o kadar kolay olur:)
inşallah hepsi doğru çıkar testinin de:)
Bu sene pes etmeye niyetim yok :) sonuç belki istediğim gibi olmaz ama yine de sonuna kadar çalışacağım :)
Ne yalan söyleyeyim benim de pek umudum yok ama denemek de istiyorum şansımı. Bölümümden alım az bir de 4 sene yer değiştirme olmadığı için yer de önemli. Hayırlısı artık ben elimden geleni yapayım da. Geçiyorum şimdi test çözmeyebenim hiç umudum yoktu biliyo musun:)
ona rağmen yeterli puanı aldım atandim
sakın pes etme
Hiç bilmiyorum bakayım bi aragolgefeslegeni gündem dizi var squid game onda geçen bi oyun o yeşil ışık
Niye umudun yok deme öyle güzel mesaj ver beynineNe yalan söyleyeyim benim de pek umudum yok ama denemek de istiyorum şansımı. Bölümümden alım az bir de 4 sene yer değiştirme olmadığı için yer de önemli. Hayırlısı artık ben elimden geleni yapayım da. Geçiyorum şimdi test çözmeye
golgefeslegeni gündem dizi var squid game onda geçen bi oyun o yeşil ışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?