- 26 Temmuz 2015
- 579
- 2.287
- 113
Hayırlı cumalar15 ekim ödevi
Tencere parlatmak
Kapı silmek
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
Z zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
@pawlover
@Dermabebak
@DefneYaren
Efser
Çiçeği Aldın mıEve geldim çay içicem inşallah.
Bimden tesbih çiçeğive pilea aldım küçümencik ❤
Sağlık ocağında bi amca gördüm baya yaşlıydı dr a bizim hanım çok hasta dedi geçmiş olsun dedim bende.
Benden onu duyunca ağlamaya başladı çok kötü durumu dedi 90 yaşında iyileşemez artık Allah sizlere ömür versin dedi.
Bende 90 yaşına geldim bakamıyorum ona bi kadın tuttuk dedi elini bi salladı memnun kalmadıklarını anladım.
Gözü yaşlı gitti öyle
AldımÇiçeği Aldın mıafiyet bal şifa olsun
Rabbim yar ve yardimcısı olsun
ay ben de pilea istiyordum ben de bakayım akşama kaldıysaEve geldim çay içicem inşallah.
Bimden tesbih çiçeği ve pilea aldım küçümencik ❤
Sağlık ocağında bi amca gördüm baya yaşlıydı dr a bizim hanım çok hasta dedi geçmiş olsun dedim bende.
Benden onu duyunca ağlamaya başladı çok kötü durumu dedi 90 yaşında iyileşemez artık Allah sizlere ömür versin dedi.
Bende 90 yaşına geldim bakamıyorum ona bi kadın tuttuk dedi elini bi salladı memnun kalmadıklarını anladım.
Gözü yaşlı gitti öyle
Ayyyy bakıyım
Ayyyy bakıyım
Çok minoşAtayım
Bi almıştım çürüdü dışarı koyucam bu seferÇok minoşo sarktıkca güzelleşecek
Para çiçeğinde şans gedirsin
Ben bu çiçeği seviyorum sükulent gillerde çoğalata da bilirsinBi almıştım çürüdü dışarı koyucam bu sefer
Ne güzel ben öylecene bıraktım üstüne gittim kızım uyuttum bende yattım yataklarda dağıldıkahvaltıdan önce evi süpürüyodum komple az daha tövbe est bi titreme geldi dedim napıyosun manyak aç ayı oynar mı?
Salon ve mutfak kaldı bıraktım
Hak yolu bulmuşsunuz işte
Kalk süpür hadiNe güzel ben öylecene bıraktım üstüne gittim kızım uyuttum bende yattım yataklarda dağıldı
Amcaya üzüldüm Allah içini ferhalatsın inşallah.Eve geldim çay içicem inşallah.
Bimden tesbih çiçeği ve pilea aldım küçümencik ❤
Gözü yaşlı gitti öyle
Eşim bey geldi. Bir de kendime 51 yasin başladım iş için. 10 tane okudum kaldı. Boğazını doyurabilirsem onun yasin okucam inşallahKalk süpür hadi
Sizin karikatür vardı yaaa o geldi aklımaEşim bey geldi. Bir de kendime 51 yasin başladım iş için. 10 tane okudum kaldı. Boğazını doyurabilirsem onun yasin okucam inşallah
hazır cicekten acilmisken birsey sorucam size. gecen hediye tohum gelmisti onu ufak bir saksiya diktik patlamis filizlenmis gibi yeşil olmadi böyle küflü gibi sanki toz baglamis gibi neden olur o normal mi?
Hatırlamadım özelden atsanaSizin karikatür vardı yaaa o geldi aklıma
Zamanı değil ama tohum için öyle biliyorum sanki. Mayıs gibi ekmek lazımdı belki de ondan olmuştur. ben de almıştım horozibiği ve vapur dumanı tohumu kocaman yaprak oldular çiçek vermediler ama kocaman kocamandı yaprakları tuhaftıhazır cicekten acilmisken birsey sorucam size. gecen hediye tohum gelmisti onu ufak bir saksiya diktik patlamis filizlenmis gibi yeşil olmadi böyle küflü gibi sanki toz baglamis gibi neden olur o normal mi?
Hatırlamadım özelden atsana
Zamanı değil ama tohum için öyle biliyorum sanki. Mayıs gibi ekmek lazımdı belki de ondan olmuştur. ben de almıştım horozibiği ve vapur dumanı tohumu kocaman yaprak oldular çiçek vermediler ama kocaman kocamandı yaprakları tuhaftı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?