Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayırlı cumalar
Dün tüm evi topladım süpürdüm. Kitaplığı üstten düzelttim.
Bugün anneme gittim poğaça yaptım. Eve gidince evi toparlayıp çocuk odasının kapısını sileyim inşallah

Çiçeği Aldın mı afiyet bal şifa olsun
Rabbim yar ve yardimcısı olsun

ay ben de pilea istiyordum ben de bakayım akşama kaldıysa

Son düzenleme:
Amcaya üzüldüm Allah içini ferhalatsın inşallah.

Pilea çiçeğini ilk kez gördüm keşke bim yakın olsa alırdım. Tesbih çiçeklerşmden un bitini temizleyemedim. Büyümüyor çürüyor yavaş yavaş geçen yumurta suyu döktüm bi kendine geldi gibi

hazır cicekten acilmisken birsey sorucam size. gecen hediye tohum gelmisti onu ufak bir saksiya diktik patlamis filizlenmis gibi yeşil olmadi böyle küflü gibi sanki toz baglamis gibi neden olur o normal mi?

Filiz yeşil olur bilemedim ki çok derine ekilmiycek ince bi kat olucak üstünde filiz iyice büyüyünce saksıya geçiriceksin

Sizin karikatür vardı yaaa o geldi aklıma
Hatırlamadım özelden atsana
hazır cicekten acilmisken birsey sorucam size. gecen hediye tohum gelmisti onu ufak bir saksiya diktik patlamis filizlenmis gibi yeşil olmadi böyle küflü gibi sanki toz baglamis gibi neden olur o normal mi?
Zamanı değil ama tohum için öyle biliyorum sanki. Mayıs gibi ekmek lazımdı belki de ondan olmuştur. ben de almıştım horozibiği ve vapur dumanı tohumu kocaman yaprak oldular çiçek vermediler ama kocaman kocamandı yaprakları tuhaftı

Benimde bu sene zambak soğanları açmadı yaprak duruyo hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…