Küçük cadının eşliğindeyim10 parça ütü yaptım 1 küp çay ve şunlar eşliğinde.
Gibi gibiyim
Anla halimden
Sarı saçlarından sen sorumlusun
Minicik sevdacık
Sevdalardayım
Yaz yaz
Benim çok iki haftadır ütülemedim
Şimdiden kolay gelsinBenim çok iki haftadır ütülemedim
Yarın kızım gelecek o utuleyecek
Navlee
Ya gebell öncesi önlem cnku4 buçuk aylkk kaybım vardı .Tüplerin için mi girdin kuzum
Rahimde perde varmış yada 2 rahmin vrmis amelyt gerkyrmus 4 buçuk aylık kaybım vardı. Bu kayipta bu sebeptne. Olms .Neden ki ?
Ya gebell öncesi önlem cnku4 buçuk aylkk kaybım vardı .
Rahimde perde varmış amelyt olmam grkyrmus yada çift rahimim olablrmis . Tüpler acıkmış
Ahh canımYa gebell öncesi önlem cnku4 buçuk aylkk kaybım vardı .
Rahimde perde varmış amelyt olmam grkyrmus yada çift rahimim olablrmis . Tüpler acıkmış
Bak yine hevesledim
Çok geçmiş olsun.İnşallah en kısa zamanda çok sağlıklı bir gebeliğin olur canım.Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin, çok aratmasın.Ya gebell öncesi önlem cnku4 buçuk aylkk kaybım vardı .
Toprak almıştım yeni ona ek lav taşı alayım bakayım karıştırayım.
Amin insallajAhh canımüzme kendini bakem
rabbim ferah kapılar açar
Allah razı olsunÇok geçmiş olsun.İnşallah en kısa zamanda çok sağlıklı bir gebeliğin olur canım.Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin, çok aratmasın.
Hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kavuşursunuz bebeğinize inşallahRahimde perde varmış yada 2 rahmin vrmis amelyt gerkyrmus 4 buçuk aylık kaybım vardı. Bu kayipta bu sebeptne. Olms .
Allah razı olsunHayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kavuşursunuz bebeğinize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?