6 dan beri ayaktayım ne kalkması
Yemin ederim bende bu sabah yedim hatta şuan iki parmağımın ucu alev alev yanıyor
O kadar doğru söylüyorsun ki. Her zaman hayırlısını istemek gerekiyor o nokta bence de çok önemli. Herkesin bir zamanı olduğuna inanıyorum. O zaman geldiğinde Allah en güzelini veriyor. Bazen sabretmek gerekiyor. Hepimiz için her şeyin hayırlısı olsun. Allah gönlümüze göre versin.Allahın verdiği de vermediği imtihan derler. İnan ben her darda kaldığımda buna sığındım. Bazen çok istersin o an olmaması hayırlısı dersin. Sonra bir bakarsın en doğru en güzel vakitte gelmiş. Senin için de öyle olur inşallahBak bebesi olanlar uyuyamıyor bizim gibi yaylanamıyor o günler gelsin de bizde şuan tadını çıkaralım
Senin tabağından benimkine fırlattın kesinYemin ederim bende bu sabah yedim hatta şuan iki parmağımın ucu alev alev yanıyor
Bebe 8de kalktı onunla ilgilendim banyosunu yaptırdım şimdi uyuttum ben de banyoyu toparlamaya gidiyorum şimdi bir numara da uyandı kahvaltı beklerKimler kalktıben halen yataktayım
Ohh mis mis olmuşturBebe 8de kalktı onunla ilgilendim banyosunu yaptırdım şimdi uyuttum ben de banyoyu toparlamaya gidiyorum şimdi bir numara da uyandı kahvaltı bekler
İçtim yanıyor vallahiSenin tabağından benimkine fırlattın kesin
Üzerine bir de çay iç kulaklarında alev çıkıyor
Noldu kız sana korkmaya başladım6 dan beri ayaktayım ne kalkması
Günaydın ❤
Acı biber süper ya kahvaltıda hele birde çarşı fırınında pişecek ben yiyemiyorum bu aralar oğlan yok evde yoksa pişiriyorduBir acı biber yemişim kahvaltıda ucurdu beni
Amin aminGünaydın kızlar rabbim evimize bereket vucutlarimiza sıhhat işlerimize kolaylık versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?