- 12 Haziran 2019
- 19.824
- 122.289
- 598
- 37
Oh oh tamam canım ben gidiyorumHaydi gidek bebiş uyursa yemek yapacağım çorbam var yanına makarna ve ciğer sote ayarlayacağım
UyumadıOh oh tamam canım ben gidiyorum
Olsun ben senin yerine de gittimUyumadıben gidemedim
Aynen birimiz kardayız en azındanOlsun ben senin yerine de gittim
Yakın olsaydık yemeğini de yapardım kuzumAynen birimiz kardayız en azından
Aslında iyiydim ama bir anda ne oldu anlamadım midem kötü dünden beri biraz da atesim çıktı sanırım bagisikligim düştü birazCovidden sonra mı toparlanamadın?
Cok tsekkur ederim
Allah razı olsun canım tam başladım çocuk tekrar uyandı eşim devam etti aman Allah’ım 3 yemeklik salça koymuş ciğerler kavrulmadan üstelik Allah affetsin yiyemedimYakın olsaydık yemeğini de yapardım kuzum
Ya ziyan olmuşAllah razı olsun canım tam başladım çocuk tekrar uyandı eşim devam etti aman Allah’ım 3 yemeklik salça koymuş ciğerler kavrulmadan üstelik Allah affetsin yiyemedim
YokYa ziyan olmuşeşin yiyebildi mi bari
Adamın bi bildiği varmış yaniYokkaç yıllık evliyiz ilk defa menemen harici bir şey yaptı iyi ki yapmıyormuş
Cok tesekkur ederimMerhaba, iyi akşamlar. I ipek2890 geçmiş olsun diliyorum. Umarım en kısa sürede rahatsızlığınız son bulur.
Bugün hep yağmur vardı, hava kasvetli olunca çocuktan fırsat buldukça dinlenmeyi tercih ettim.
Yatağı topladım,
Kahvaltı hazırladım sonrasında mutfağı topladım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Çocuğu yıkadım,
Yemek yaptım,
Dün ve ondan önceki gün yıkanan çamaşırları katlayıp, yerlerine yerleştirdim,
Bir makina çamaşır yıkandı,
Akşam yemeği sonrası mutfağı topladım,
Duşu temizledim,
Saç maskesi ve vücut peelingi yaptım.
Çocuğu uyuttum az önce. Çocuktan önce eşim uyudu. Kendimle başbaşayım.Bitki çayı yaptım. Biraz kitap okuyacağım.
Çok teşekkür ederim.Cok tesekkur ederim
Siz de bayağı iş yapmissiniz ne guzel
Bi de kaç yıl yalnız yaşamış burda ondan hep makarna mantı haşlıyormuş zaarAdamın bi bildiği varmış yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?