Düzenli Evimiz & Hayatımız

Harikasin canım benim Özel misafirim gelecek. Tatlılar yapıldı. Ama pasta olayına bayıldım Oğlumla yaparım nasıl olsa herturlu yenir Bugün çok güzel bir gün çok içim içime sığmıyor

herkesin kandili mubarek olsun❤
bugünün özelliği cok başka. O nu düsünerek uyanmak güne devam ettirmek cok iyi hissettiriyor. cok guzel bir kahvalti hazirladim dünden gül aldirdim koydum. salonun baş köşesini O na ayırdık belki gelir. gülsuyuyla mis koktu. koltuğun dibinde oturup salavat cekiyorlar cocuklar cok heycanli bir gün oldu onlara da

Hayırlı kandiller. Bugün bizim evde de bayram havası var yarın memlekete gideceğiz Yol hazırlığı bir taraftan. Bir taraftan da kandil için ikram hazırlamayı düşünüyorum

Harika

Ya gebell öncesi önlem cnku4 buçuk aylkk kaybım vardı .
Rahimde perde varmış amelyt olmam grkyrmus yada çift rahimim olablrmis . Tüpler acıkmış
Allah hayırlı şifalar versin. Yıpratıcı bir süreç evet ama en azından sebebini öğrendiniz, ameliyat sonrası sağlıklı gebelikler nasip etsin Allah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…