Hıdır kardeş eliniz maharetliymiş
AmiiiinKızlar ben bugün tüm dualarımı şifa için ediyorum
Çünkü şu hayatta ve şu zamanda en kıymetli şey sağlık bunu hepimiz maalesef kötü tecrübelerle öğrendik
Allah kimseyi sağlığıyla imtihan etmesin
Vaaaaay negooooo vurdun ve gol oldu yeminleSeni Allah için seviyorum yetmez mi
Senin pastayı da görelim negoooooooooHıdır kardeş eliniz maharetliymiş
Şeküllü şüküllü yapamam düz rulo pasta işeSenin pastayı da görelim negooooooooo
Soğuk olduğum doğrudurVaaaaay negooooo vurdun ve gol oldu yeminle
Beni sevdiğini biliyorum bayılıyorsun bana biliyorumahh bi rahat bıraksan kendini çıkacak içinden herşey de ah ahhhh
Olumluluk pozitiflik geçmiyor bu ara yamacındanŞeküllü şüküllü yapamam düz rulo pasta işe
Bak nasılda biliyor modum yerlerde hiç tadım yok napayım be yaOlumluluk pozitiflik geçmiyor bu ara yamacından
Ne yalandan sevgi pıtırcığı ergenler gibi mi olayım. Kk da çok var onlardan boş ver
Ben seni kendine getireceğim az kaldı azzz daha zorla biBak nasılda biliyor modum yerlerde hiç tadım yok napayım be ya
Olma negooooo olmaaaaaa aman birşey olma hep böyle ol tamammı negoooooooooooo yedin beni bitirdin negooooNe yalandan sevgi pıtırcığı ergenler gibi mi olayım. Kk da çok var onlardan boş ver
Tm okOlma negooooo olmaaaaaa aman birşey olma hep böyle ol tamammı negoooooooooooo yedin beni bitirdin negoooo
Daha ne olsun ellerine sağlık bonuscum
kk birinci noteri nerdesin canım yoksun?
Olma negooooo olmaaaaaa aman birşey olma hep böyle ol tamammı negoooooooooooo yedin beni bitirdin negoooo
Götünü bayıraKız tövbe est niye hep böyle olsun ağzını hayıra ...... bayıra aç derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?