- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
Evliliğimiz 7.yıla yaklaştı. Bilinen büyük bir problem yok. Var olanlar da aşıldı gibi. Şuana kadar hiç hamile kalamadım. Nasip artık. Biraz bıraktım çabalamayı. Yaza doğru tekrar denerim sanırım.yaa ne güzel haber :)
senın skıntı ne Allah yardımcn olsun senınde
allah yardımcın olsun. mesaj kutunu kontrol et bırazdan msj atıcam . konu dısında oldugu ıcın buradan devam etmyelımEvliliğimiz 7.yıla yaklaştı. Bilinen büyük bir problem yok. Var olanlar da aşıldı gibi. Şuana kadar hiç hamile kalamadım. Nasip artık. Biraz bıraktım çabalamayı. Yaza doğru tekrar denerim sanırım.
Allah razı olsun canım benim@kahvesizasla91
C Capanin Gururu Teyom
Rabbimin bir bildiği vardır o ki babasız İsa peygaberimizi düyaya getirdi bizlerede en doğru zamanda emaneti olan çoçuklarımızı en hayırlı bir şekilde teslim ederÜzmeyin yıpratmayın kendinizi çok şükür eskiden böyle durumlar daha vahimdi şimdi tıp ilerdi her şekilde Allahın izni ile care bulunuyor
Rabbim bu güzel günün hatırına Amine Hatunun R.A yüzü suyu hürmetine yaşattığı o en güzel annelik duygusunu dileyen isteyen her kadına en hayırlı evlatlarla müjdelesi yaşatsın
amin inşallah Allah raazı olsun@kahvesizasla91
C Capanin Gururu Teyom
Rabbimin bir bildiği vardır o ki babasız İsa peygaberimizi düyaya getirdi bizlerede en doğru zamanda emaneti olan çoçuklarımızı en hayırlı bir şekilde teslim ederÜzmeyin yıpratmayın kendinizi çok şükür eskiden böyle durumlar daha vahimdi şimdi tıp ilerdi her şekilde Allahın izni ile care bulunuyor
Rabbim bu güzel günün hatırına Amine Hatunun R.A yüzü suyu hürmetine yaşattığı o en güzel annelik duygusunu dileyen isteyen her kadına en hayırlı evlatlarla müjdelesi yaşatsın
Kızlar görmedim böyle bir günde olmusuz şeyler okumak istememÇok sarstı beni
bende her haltı merak edip burnumu sokarım. sen oyle diyince konuyu bulup okiyim dedim canm skldı .s.s.s
Kızlar görmedim böyle bir günde olmusuz şeyler okumak istemem
Kızım yeni ergenlikten çıktı
Oğlum yeni yeni giriyor
Ufaklık sorgulamaya başladı
Şöyle diyeyim kolay değil ama bunu çok çocuğun yanında dilendirmeyin evet bir süreç siz doğruysanız doğru yolu göstertirseniz çoçuk dinliyor bundan Emin olun yetiştirirken çöpü çöp kutusuna atadarsan çöpe atar yok sokağa atarsan o da sokağa atar.bunun gibi sakin kendinizi bu konuda sıkmayın endişeye kapılmayın...
Hayat yollu gösterdiyor kuzum herkes üzerine düşeni yaparsa kalbini ferah aklını selim tutarsa onlar da bize ayak uyduruyorGünle ilgili değil ki her zaman bu hayatımızda. Bazen her şey göründüğü gibi olmayabiliyor.
Biz elimizden geleni yapıcaz ne diyim Allah kerim
Aminnn bolca amin.Annemin dediğini söyleyeyi mi
"Eskiden ergenlik mi vardı hele bir itiraz etsinler terliği yapıştırı verirdik (mecaz anlamda )birde bunlar türedi yok ergen elleme, yok ergen söyleme, yok ergen yapma,aslıda analar babalar çoçukların yanında sen ergensin anlamazsın sen ergensin bilmezsin derseniz çocuğu farklı bir piskolojiye sokuyorsunuz oda her hatayı ergene bağlayıp kendini hakklı görüyor büyüdüklerini bilmeleri için somrumluluk verin kafası dağılsın"der
Bu annemin fikirleri bu arada benimde katıldığım katılmadığım yerler var tabi.
Konu ney bilmiyorum bir erğen yetiştirmiş anne olarak hatalarım da oldu danıştıklarımda oldu telaş yaptığım zamanlarda oldu tek edindiğim teçrübe siz bildiğiniz yolda durursanız çoçukta yanınıza ister istemez geliyor.Telaşa düştükce daha hata yapıyorsun
Tabi bunlar benim nacizane fiklerim bir gercekte var Rabbim hiçbirimizi çoçuklarımızla sınamısın Amin!!!!
Ben bizim kuşağın çok arda kalmış çok sıkışmış görüyorum asıl bizi telef ettiler.Aminnn bolca amin.
Eskiden ergenlik mi vardı kısmına bende katılıyorum ne kadar o bir birey hakları var deniliyorsa o kadar arsız oluyor çocuklar bana göre.
Diğer yandan birey gibi görülmemiş önemsenmemiş bir nesil şu an anne babalık yapıyor onlarında durumu iç açıcı değil. Arayı bulmak zor
Bunu bende çok düşünüyorum ne kadar doğrusunu bilsem de bakıyorum bana gösterilen tavırda tepki verebiliyorum arada sıkışmış gibi hissediyorum kendimiBen bizim kuşağın çok arda kalmış çok sıkışmış görüyorum asıl bizi telef ettiler.
Nedeni !
Büyürken anne babanın baskısının altında ezildik
Yapmazsak etmesek hakır hor görüldük
Şimdide aynı şeyi çoçuklarımız bize yapıyor onlar hor görüp hakır kılıyor
Her iki neslin arasında sıkıştık... Rabbim bizi aklı selimlerden eylesin Amin!!!
18 ekim ödevi
Kırlent kılıflarını yıkamak
Koltuk, kanepe, sehpa, masa ayaklarını silmek
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
I ipek2890
zambak86
sudem34
Z zeynebzeyneb
Mikan
yorgun anneanne
mimesis
K kahvesizasla91
Teneffus Zili
pawlover
Z Z P
D DefneYaren
Efser
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?