- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Amin amin çok aminCanım 3 düşük kaybı olan arkadaş geçen hafta ikizlerini kucağına aldı. Onun da rahimdeki perdeyi fark edememişlerdi. Sen de histeroskopi olursan sorunun ortadan kalkmış olur inşallah. Çocuk sahibi olmaya uğraşanlardan biri de benim. Rabbim zor işimizi kolaylaştırsın.
Doğum günü kutlu olsun. Sağlıklı, vatana millete hayırlı bir ömrü olsun2 gündür bir averelik var
Bugünde dışardaydım
Bugün güzel bir raslantı var oğlumun doğum günüböyle bir güne denk geldiği için çok mutlu oldum Rabbim çocuklarımız iki cihan selveri padişahımız peygamberimizin izinden ayrırmasın
Fısatım olmadı bir şey yapmaya doğum günü pastası var bizde komşularımada pastaneye gitmişken kandil simiti aldım rabbim hayırlarımızı,dualarımızı,ibadetlerimizi kabul etsin
Günaydın negoooooo günaydın kandil simitleri günaydınnnnGünaydınEki Görüntüle 2935401
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
@pawlover
@Dermabebak
@DefneYaren
Efser
İyi dileklerin için Çok teşekkür ederimDoğum günü kutlu olsun. Sağlıklı, vatana millete hayırlı bir ömrü olsun
Em güzel en hayırlı vakitte inşallah teoşummmmEvliliğimiz 7.yıla yaklaştı. Bilinen büyük bir problem yok. Var olanlar da aşıldı gibi. Şuana kadar hiç hamile kalamadım. Nasip artık. Biraz bıraktım çabalamayı. Yaza doğru tekrar denerim sanırım.
Tam geçiş dönemine denk geldikBunu bende çok düşünüyorum ne kadar doğrusunu bilsem de bakıyorum bana gösterilen tavırda tepki verebiliyorum arada sıkışmış gibi hissediyorum kendimi
Şimdi o kitapların hepsini simetrik olarak dizmek istiyorum, buna bana yapılır mı
Benim koltuklar temiz kırlentler temiz ohhh yandan yandan18 ekim ödevi
Kırlent kılıflarını yıkamak
Koltuk, kanepe, sehpa, masa ayaklarını silmek
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
@pawlover
@Dermabebak
@DefneYaren
Efser
İyi dileklerin için Çok teşekkür ederim
Cümlemizinkinide benim yavrularımıda çok Amin !
Çok teşekkür ederimAmin kuzum inşallah doğum günüydü dimi atlamışım onu hayırlı olsun yeni yaşı ❤
Yaralı çocukluğumuzu iyileştirmeden doğru annelik yapamıyoruz çünkü. Yapmam dediklerimizi yapıyoruz istemeden çaresizce çünkü öğrenmedik. Doğrusunu öğrenip uygulamak için debelenirken yaralı çocukluğumuz kanıyor bir yandan. Arada sıkışıp kalıyoruz.Bunu bende çok düşünüyorum ne kadar doğrusunu bilsem de bakıyorum bana gösterilen tavırda tepki verebiliyorum arada sıkışmış gibi hissediyorum kendimi
Bananeeee bananeeeee ödev yok bugün yoooookAklını alacak özel ödevler veririm sana görürsün
Şurda sesiz sesiz olayı felsefeye bağlamıştım herşeyi bozdunEfoooo sende mi yatacak bugün efooooooo
Efser söylermisin ona benim selamsızlarla işim yokŞurda sesiz sesiz olayı felsefeye bağlamıştım herşeyi bozdun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?