- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Aynen vicdanımla hesabım bitmiyor bu defa bildiğin dövüp umursamayanları tanıyorum ben sesimi yükseltsem bağımız zarar gördü ,içerledi çocuk ,benim yüzümden üzüldü ,ben nasıl anneyimYaralı çocukluğumuzu iyileştirmeden doğru annelik yapamıyoruz çünkü. Yapmam dediklerimizi yapıyoruz istemeden çaresizce çünkü öğrenmedik. Doğrusunu öğrenip uygulamak için debelenirken yaralı çocukluğumuz kanıyor bir yandan. Arada sıkışıp kalıyoruz.
Bazı insanlar fıtrat olarak çok rahat amiyane tabirle gamsız oluyorlar. Böyle insanlar çok daha rahat annelik yapıyor. Öyle olmayı o kadar çok isterdim ki acı çekiyorum resmen. Keşke her haltı bilmeseydim, öğrenmeseydim diyorum bazen. Cahillik = mutluluk geliyor artık saçma ama bazen böyle hissediyorum.
Uymaya çalışıyorumGünaydınn
Kızlar birşey soracağım; şimdi çamaşır makinasında programı seçince kg gösteriyor ya buna uyuyor musunuz?
Bu beni üzerUymaya çalışıyorum
Öbür makinem çabuk bozuldukg dikkat etmeyince çamaşır makınasın ömrü kısalıyormuş
Aynen bazen paspasları kısa proğramda yıkamam lazım su cekince 20 kilo olur uzun poğramda da çok yıpranır çok saçmaBu beni üzer
Ya ama şimdi 10 kg makina ve mix programı sadece 4 kg diyor çok saçma değil mi?
10 kg izin verdiği sadece pamuklular o da en az 2 buçuk saat
Evet ya bu makine 10 kg kapasiteliyse her programla öyle çalışmalı ne saçmaAynen bazen paspasları kısa proğramda yıkamam lazım su cekince 20 kilo olur uzun poğramda da çok yıpranır çok saçma
10 kiloğram çamaşır dedikleri 5 6 parça bir şey su cekince zaten oluyor 10 kilo ne anladım bu işden
Yavrum ben çok dikkat etmem ama çok doldurmam az koyarım hepGünaydınn
Kızlar birşey soracağım; şimdi çamaşır makinasında programı seçince kg gösteriyor ya buna uyuyor musunuz?
Tahtayı ben alırım2 haftada bir çamaşıra ineriz dereye iner gibi
Tahtayı ben alırım
Genelde çok dolmuyor canım da böyle paspas battaniye vs ile doluyor ve uzun yıkamak istemiyorum zırt pırt yıkadığım içinYavrum ben çok dikkat etmem ama çok doldurmam az koyarım hep
Çamaşırlara mı vurcan totomuza mıTahtayı ben alırım
Ben yaparım bide mis gibi çayyyBiri evde kalıp kısır falan yapar
Hatun akıllı oluncaÇamaşırlara mı vurcan totomuza mı
Ben yaparım bide mis gibi çayyy
Öğrenilmiş çaresizlk mi bu yaÇamaşırlara mı vurcan totomuza mı
Ben yaparım bide mis gibi çayyy
ne oluyor ayol biri bana mi seslendiBiri evde kalıp kısır falan yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?