- 13 Ağustos 2020
- 15.692
- 89.110
- 598
- 33
bence o beni tanir oyum boşa gitmesin de diyebilirDur bakalım nego gariban anası gibidir belki sana verir
O gelmeden gitsek yabence o beni tanir oyum boşa gitmesin de diyebilir
Minik maraton bu devlet dairesi randevusu değilBen kizin saçını topluyorum okula uccam şimdi yarın aynı saatte olmaz mı
o niyeymisss beeğğğBahse konu olanın oyu olmaz
O gelmeden gitsek ya
Gölge evin anasını ağlattı bunlar hala lak lakbence o beni tanir oyum boşa gitmesin de diyebilir
Kızım ne bu kendine oy veren Kemal kılıçdarığlu ve devlet bahçelinin yerel seçim sandığı mı sandın sen bu işio niyeymisss beeğğğ
Napam ne yapacağımı bile bilmiyorum ki kızı birakop geleyim bakalım ozamanMinik maraton bu devlet dairesi randevusu değil
Elenmişim mademUnuttum milleti ya hatırlayanlar etiketlesin maratonumuz var a dostlar
@Gecenin Tenhasi
@mn5822
@Saricivcivcikcik
Efser
@Limonsuzzcay
@Levaiz kolu hasta
U UcanSupurge kırklı bebesi var
Elendiniz
tamam gelıyorum ozaman :) kac saat maratonMaratona çıkıyoruz 1 de gel sende kahve
Malatya merkez camisinin imamı sanki. Ne uzattın be efoooo
Gölgeye ver lora hak etmiyor çok oyalandıElenmişim madembenim oyum loraya o zaman
Bahsi açtıran benim zaten efserim
Ben dedim kötü öğrenciyimMalatya merkez camisinin imamı sanki. Ne uzattın be efoooo
sen ver oyu banaKızım ne bu kendine oy veren Kemal kılıçdarığlu ve devlet bahçelinin yerel seçim sandığı mı sandın sen bu işi
Kazanacak belli de yine de şansımı deneyeyim dedimGölgeye ver lora hak etmiyor çok oyalandı
Topiği kim zehirlediBahsi açtıran benim zaten efserim
kactan kaca kadar kahvaltidan koltuga yayilmaya gelmistim ani oldu
aa mevzuyu anlamadım tam ama katılıyom bnde :)Unuttum milleti ya hatırlayanlar etiketlesin maratonumuz var a dostlar
@Gecenin Tenhasi
@mn5822
@Saricivcivcikcik
Efser
@Limonsuzzcay
@Levaiz kolu hasta
U UcanSupurge kırklı bebesi var
Elendiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?