Dur iyice yerleşeyim şu rahat yatağa cevabı öyle vereyim çiçeğimmm
Bizi öldüreceklerDur iyice yerleşeyim şu rahat yatağa cevabı öyle vereyim çiçeğimmm
Dur iyice yerleşeyim şu rahat yatağa cevabı öyle vereyim çiçeğimmm
Çok doldurmamaya çalışıyorum yoksa güzel yıkamıyor.Günaydınn
Kızlar birşey soracağım; şimdi çamaşır makinasında programı seçince kg gösteriyor ya buna uyuyor musunuz?
Sabahın nurunda kp mi gördüm yeni ayıldım kaçırmışım. Çayımlan eşlik ediyorum sizeUnuttum milleti ya hatırlayanlar etiketlesin maratonumuz var a dostlar
M Musluk Suyu
@mn5822
@Saricivcivcikcik
@Efser
@Limonsuzzcay
Levaiz kolu hasta
U UcanSupurge kırklı bebesi var
Elendiniz
Kapağı açıkken yazıyor ekranda benimkindeBenim çamaşır makinesi göstermiyo kg ama çok fazla doldurmuyorum
Ahh jesim nerde o günler oğlan hemen mızırdanmaya başladı şimdi yanına yattım yine az bi şeyler yaptımGölge evin anasını ağlattı bunlar hala lak lak
Alakası yokBiz maratona heves ederken hissediyorum nego böyle
Sizi görünce pozitif elektrik alıyorum bayaaanMirabaaaa
Sizi görünce pozitif elektrik alıyorum bayaaanMirabaaaa
Bildin 100 puanBebegi var kız birazdan uyanır gelir ağlar burda lilili
ayyy öyle miiii, ne çok sevindim canım. Ben de sayeniz de yeni evimde çok düzenli oldummSizi görünce pozitif elektrik alıyorum bayaaan
Bu ne ula sayfada bu kadar kişi mi var puhUnuttum milleti ya hatırlayanlar etiketlesin maratonumuz var a dostlar
M Musluk Suyu
@mn5822
@Saricivcivcikcik
@Efser
@Limonsuzzcay
Levaiz kolu hasta
U UcanSupurge kırklı bebesi var
Elendiniz
Bu benAlakası yokdiyorum size ben titiz değilim düzen takıntım var sadece temizlik normal standartlarda
Tövbe estağfurullah kumara başlamışlar yokluğumdaEvet beyler bahsi baştan açıyorum
Bonus diyenler
Lora diyenler
Gölge diyenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?