Benim cevap tatmin etmedi kamuoyuna sunuyor videoyu
İyi de o çok yaptıysa ben olamam olmaz öyle dur gelsin heleYav gelse ne sen 1. Oldun işte uzatmayın lannnn
İşte yenilgi kabullenmeyen bir terazi örneği
Ben çok güldüm herkes gülsün istiyorum ne var gardaşBenim cevap tatmin etmedi kamuoyuna sunuyor videoyu
Hayır o fazla yaptıysa berabere kalıyorsunuz oy vermeyen 3 kişi sonucu belirlerİyi de o çok yaptıysa ben olamam olmaz öyle dur gelsin hele
Sabah sabah iyi güldümWelcome to Türkiye arkadaşlar
Bu ülkede çok çalışan değil çok oy alan 1. olur ahahahahahahahah
Dün işe daldın ders çalışmadın sen hiç dimi?Ben kaçar yavrular kahvaltıyı yaptık toplamaya gidiyorum
Bak bak sen basgana bak nasıl da şike yapıyor18 ekimin hamaratını seçeyim o kadar işe maşallah.
Maraton birincisi lora yazınca belli olacakEki Görüntüle 2936013
Tövbee estağfurullah rüyamda seda sayanı gördüm ya ben
Tövbee estağfurullah rüyamda seda sayanı gördüm ya bennasıl buruşmuştu yüzü
Bu ayrı dostum eskiden takardım, bu bilezik için ne pisleşenler oldu bir bilsenBak bak sen basgana bak nasıl da şike yapıyornegooooooooo negoooooooooooo
18 ekimin hamaratını seçeyim o kadar işe maşallah.
Maraton birincisi lora yazınca belli olacak
Birinciyi yazmamışım ya
Limonsuzzcay Eki Görüntüle 2936013
Negoooo kaç gram o negoooooooooBu ayrı dostum eskidem takardım, bu bilezik için ne pisleşenler oldu bir bilsen
Maraton birincisini sen seç sen ver ödülünü karışmam
Banane ki ben yoktum maratonda, ben olsam pisleşirdimİşte yenilgi kabullenmeyen bir terazi örneğinasıl da her yolu zorluyor ahahhaha
Yaz ülen lorik hadi yaz bakalımoy çokluğu %50 iş çokluğu %50 ortalamayı alıp seçeriz 1. Yi
Senin olduğun maraton olmaz kiBanane ki ben yoktum maratonda, ben olsam pisleşirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?