Çok isterdim başkanım ama şu an lego oynuyorumDıt dı dı dıtttt 11.30 kadar benimle maratona var mısınız
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
yorgun anneanne
mimesis
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
Negoooooo maraton geçti benimDıt dı dı dıtttt 11.30 kadar benimle maratona var mısınız
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
yorgun anneanne
mimesis
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
Ben anlamam kalk bir çekmece dolap içi düzenleNegoooooo maraton geçti benim
Katılmayı, denemeyi isterdim nego ama biz emerek uyuyanlar derneğinden olduğumuz için maalesef yatağa yapışmış durumdayım. Biraz da kestirdim iyi geldi. Maratondaki arkadaşlarım ellerinize sağlık.Dıt dı dı dıtttt 11.30 kadar benimle maratona var mısınız
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
yorgun anneanne
mimesis
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
Kız görmedim ya ondan özledimAbla burdayım beya nolduuuuu
Abla burdayım beya nolduuuuu
Senin bebeğin ne kadarlık yazmış mıydın:)Katılmayı, denemeyi isterdim nego ama biz emerek uyuyanlar derneğinden olduğumuz için maalesef yatağa yapışmış durumdayım. Biraz da kestirdim iyi geldi. Maratondaki arkadaşlarım ellerinize sağlık.
Yazmıştım sanırım hatırlayamadım tam. Yaklaşık üç buçuk aylık. :)Senin bebeğin ne kadarlık yazmış mıydın:)
Geç ayılsamda erken kalkar çoçukları yollarım sonra kafam bir hoş olsada çoğu zaman kahvaltıdan sonra kenfime gelirim çok bunalırsam öğlen uyurum o da on dakikaanlıyorum helal olsun valla bugun 9 bucuk olmadna kalktım die kendimi nimettten saydım valla baktım burda 5.50 mesajları görünce bi hoş oldum
Bende çok sinir olmuştum ilk duyduğumda şimdi kuşlarımı aşkolar diye seviyorumgıcık olduğum bir kelimeyi size sunayım dedim sdgshsjs
Bol bol dinlenValla aynı gibiyim başım bi tık daha iyi gibi ama bi garibim. Testi akşam veremedim daha da gidemedim bilmiyorum ki bende napayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?