golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Küçükmüş daha sizin şu an çok normal :)Yazmıştım sanırım hatırlayamadım tam. Yaklaşık üç buçuk aylık. :)
Süper vallaharikasinz.Geç ayılsamda erken kalkar çoçukları yollarım sonra kafam bir hoş olsada çoğu zaman kahvaltıdan sonra kenfime gelirim çok bunalırsam öğlen uyurum o da on dakika
Seni yakaladım. Ben orda cam sileyim güneşin altnda sen burda lak lak yapGüya maratondayım
Başlayınca birkaç saati gözden çıkarmak gerekiyor.Küçükmüş daha sizin şu an çok normal :)
Sana da sarılayım
☻ bena yoh miSana da sarılayım
dimi agiz aliskanligi oluyorBende çok sinir olmuştum ilk duyduğumda şimdi kuşlarımı aşkolar diye seviyorumbu yaman çelişki
tarifler ne güzel olmusİki odanın bati kısmındaki camları i sildim şuanda güney cephesi güneş oldu silemiyom , hem kahvemi içiyorm hemde güneşin gitmesini bkliyorum
Yer yön özurlusuyum . Pekistiriyorum bu sayede☻ bena yoh mi
dimi agiz aliskanligi oluyorevdekiler cok sinir oluyor onlari gicik ediyim derken dilime dolandi
tarifler ne güzel olmus
hadi hayirli olsunNet geldiiii
Demimki bu dili bu hale getirdiniz ya dilimize dağarcık eklenerek büyüyor☻ bena yoh mi
dimi agiz aliskanligi oluyorevdekiler cok sinir oluyor onlari gicik ediyim derken dilime dolandi
tarifler ne güzel olmus
Sabahtan işlere giriştim abla totoma motor takmış gibiKız görmedim ya ondan özledim
Bonbon İnan yüzüğü de çıkardım yine aynıBarnağınla yeteri kadar ilgilenemedim bugün nasılsınız inş
Ben devam edicem katılırım negoyla olan maratonum bitti ama işlerim bitmedi12.30-13.30 maratonuna katılmak isteyenler var mı acabaaa
benimki de 1 saatte bitmez ama bi ihtimalBen devam edicem katılırım negoyla olan maratonum bitti ama işlerim bitmedi
Boyun bölgem zaten ağrır benim düzleşme var. Ama o yapar mı bilemedim kiBonus çok geçmiş olsun canım
Jes iki yüzük parmağı çok tuhaf boynunda ağrı veya sertlik varmı
bnmkide bitmez uzatalım mıbenimki de 1 saatte bitmez ama bi ihtimal
Benim lak lak yaparken yaptığım iş bile sollar yavvruumSeni yakaladım. Ben orda cam sileyim güneşin altnda sen burda lak lak yap
Yok canım misafir gelme durumu var ondanGünaydın canım, sıkıntı yoktur İnşallah.
Vaaaay boşuna başkan değilim diyosunBenim lak lak yaparken yaptığım iş bile sollar yavvruum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?