Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ütü işi yine yalan oldu bugün de. Efser senin ütülediklerine bakıp bakıp ilham alayım dedim ama bu saat oldu tık yok. Uykum da geldi. Yarına inşallah. Evi, camları silmek, kırlent yıkamak da kaldı.
Kendi çapımda yaptığım maratona ek olarak;
İki makina daha çamaşır yıkandı,
Kızı yıkadım,
Çöpleri ayarladım eşim attı,
Duşu, lavaboyu ve tuvaleti temizledim,
Çamaşır makinasının ve bulunduğu dolabın tozunu aldım,
El havlularını değiştirdim,
Saç maskesi ve peeling yaptım,
Akşam yemeği hazırladım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Yemekten sonra mutfağı toplayıp bulaşıkları makinaya koydum,
Salonu ve oturma odasını topladım,
Kızın dolabını düzenledim, küçük gelen birkaç kıyafeti daha hurca koyup kaldırdım.

C Capanin Gururu Teyom hemde ispir dutu teee sizin ordan buraya
Bizim ora yazacaktım kendi de yazmış
Dönüyomuş heralde dimi
Detaylı bakmadım canım ama sanırım öyle
Allah şifa versin canım çok geçmiş olsun
Aç karnına mı içiyorsun magnezyumu canım prospektüsü okumuşsundur gerçi tok hatta yemekle beraber içilmesi lazım yoksa ishal yapabiliyormuş
Kv köfte göndermişti nasıl olmuş diye bakarken baya köfteye benzediğini hissettim
Kaçıncıda hissettin allasen

İlkinde hissettim de emin olmak istedim

Su gibi geçer inş. Sıkıntısız bi şekilde atlatırsınız amin. Çocuklarda bir şey var mı eşin nasıl?

Küçüğün öksürüğü vardı zaten o hiç geçmedi. Bazen nezle olucak gibi duruyo bazen de bişey yok gibi.
Eşimin baya sıkıntısı oldu bu gece hep ateşliydi inşallah daha iyi olur oda

Dün gündüz bi tık iyiydim. Akşam fena oldum bonusum. Burnum tıkalı hâlâ gözüm akmaya başladı akşam o kadar aktıki şişti sağ gözüm. Birazdan oğlanı kv ye bırakıp sağlık ocağına gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…