Ütü işi yine yalan oldu bugün de.Merhaba, dün sayfaya giremedim. Bugün de anca bakabildim. Hepsini okuyamadım daha mesajların. Dün ödevleri de yapamadım. Hava güzel olunca kendimizi dışarı attık, akşama kadar gezdik. Dün sadece;
Yatağı topladım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım, ocağı sildim,
Akşam yemeği sonrası mutfağı topladım.
Bugün yapmam gereken çok şey var aslında. Buraya yazayım ki motive olurum belki.
Artık kesinlikle ütü yapmama lazım,
Çamaşır birikti yine onlar yıkanacak,
Banyoyu temizlemeliyim,
Camları iç yüzünden silmek istiyorum,
Evi silip toz alabilirsem süper olacak,
Koltuk kırlentlerini de yıkamak istiyorum artık. Umarım bir kısmını yapabilirim.
Kendi çapımda yaptığım maratona ek olarak;Merhaba. Çocuk uyurken kendi kendime maraton yaptım. Şansıma çocuk da bir saat uyudu.
Yatağı topladım,
Oturma odasını, salonu topladım,
Salonun ve yatak odasının tozunu aldım,
Aynaları sildim,
Mutfak bezlerini dezenfekte ettim,
Banyo çöpünü boşalttım,
Birkaç tane bulaşığı makinaya koyup çalıştırdım,
Tezgahı temizledim,
Ocağı ve davlumbazı sildim,
Mutfak lavabosunu yıkadım,
Tost makinasının olduğu dolabın tozunu aldım,
Mutfak çöp kovasını dezenfekte ettim,
Sabahtan yıkadığım çamaşırlar kurumuş, onları topladım,
Makinaya çamaşır attım, bitmek üzere onu asarım birazdan,
İki gündür bekleyen çamaşırları yerlerine yerleştirdim,
Nevresim dolabını düzelttim.
5 dakika oturabildim onda da bitki çayı içmeyi başardım. :))
Su gibi geçer inş. Sıkıntısız bi şekilde atlatırsınız amin.4.akşam canım
Göz önemli canım.kizlar sagolun. iki gecedir uyumuyorlar kulak agrisindan. sabah kalktik oglanin tek gözü kanlanmis kücülmuş sari bi akinti var. iltihap heralde
Bizim ora yazacaktım kendi de yazmışC Capanin Gururu Teyom hemde ispir dutu teee sizin ordan buraya
Detaylı bakmadım canım ama sanırım öyleDönüyomuş heralde dimi
Allah şifa versin canım çok geçmiş olsunİyi akşamlar kızlar, internetim yoktu kaç gün takip edemedim sizleri bütün hastalara acil şifalar diliyorum Allah tan. Kendimi yormadan ben de işlerimi yapmaya çalışıyorum, bugün daha çok oğlumla ilgilendim.Okula da gidemedi yarın iyi olursa başlayacak tekrar inş.Bünyesi çok zayıf ya o kadar dikkat ediyoruz ama çok çabuk hastalanıyor.
Aç karnına mı içiyorsun magnezyumu canım prospektüsü okumuşsundur gerçi tok hatta yemekle beraber içilmesi lazım yoksa ishal yapabiliyormuşSağol.İyi hissetmeye çalışıyorum kasılmalarım var ama çok şükür azaldı gibi.Yiyip içmeye çalışıyorum elimden geldiğince. Magnezyum kullanıyordum bayağdır artık tiksinme geldi.Beni çok fena ishal yapıyor dr.umu aradım şimdilik bıraktırdı inş.gerek kalmaz.Düzenli muz yiyorum magnezyum var içinde zaten.İyi bi vitamin istemiştim onu kullanıyorum.
Kaçıncıda hissettin allasenKv köfte göndermişti nasıl olmuş diye bakarken baya köfteye benzediğini hissettim
Bizim ora yazacaktım kendi de yazmış
Detaylı bakmadım canım ama sanırım öyle
Allah şifa versin canım çok geçmiş olsun
Aç karnına mı içiyorsun magnezyumu canım prospektüsü okumuşsundur gerçi tok hatta yemekle beraber içilmesi lazım yoksa ishal yapabiliyormuş
Kaçıncıda hissettin allasen
Su gibi geçer inş. Sıkıntısız bi şekilde atlatırsınız amin.Çocuklarda bir şey var mı eşin nasıl?
Nasıl oldun?Günaydın
Dün gündüz bi tık iyiydim. Akşam fena oldum bonusum. Burnum tıkalı hâlâ gözüm akmaya başladı akşam o kadar aktıki şişti sağ gözüm. Birazdan oğlanı kv ye bırakıp sağlık ocağına gidicem.Nasıl oldun?
Daha iyiyim canım git bakalım sendeSen nasılsınBonus
Sevindim iyiolmana. Geçmişi okudum az önce tat da geri gelmiş yavaş yavaş atlatıyorsunuz çok şükürDaha iyiyim canım git bakalım sende
Daha iyi olacaksınız inşallahAteş kötü bişey değil vucudun savaştığını gösteriyor öyle hikmetli bir makineyiz ki gerçekten mucize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?