Bende 17 yaşındaydım insan inanmak istemiyor bende hep bekliyorum sanki bir yerden çıkıp gelecek gibiEvet sıra bana gelmiş bile
Bonus ciğerimin köşesi bu şarkı senin için.
Ve kendimle ilgili bir bilgi vereyim şiir yazamam şimdi domdom yeteneksizimHep sevdiklerimi kaybetmekten korktum bende herkes gibi. Geceleri nefes alıp almadıklarını kontrol ederim sürekli. Eşim delirecek bir gün Bazen hareket hissetmezsem bilerek gürültü yaparım. Annem çok kızardı çocukken bu yüzden de döverdi hatta ama asla benim niyetimi öğrenemedi zalım kadın. Babam vefat ettiğinde 18 yaşındaydım hastane de alkışlamışım 30 sn kadar uyansın diye millet delirdiğimi sanmış.
Benim Herüf bırak yapmayı masayı görünce kaçıyorEn sevmediğim herüfe kitlersem havalara uçuyorum
Evet sıra bana gelmiş bile
Bonus ciğerimin köşesi bu şarkı senin için.
Ve kendimle ilgili bir bilgi vereyim şiir yazamam şimdi domdom yeteneksizimHep sevdiklerimi kaybetmekten korktum bende herkes gibi. Geceleri nefes alıp almadıklarını kontrol ederim sürekli. Eşim delirecek bir gün Bazen hareket hissetmezsem bilerek gürültü yaparım. Annem çok kızardı çocukken bu yüzden de döverdi hatta ama asla benim niyetimi öğrenemedi zalım kadın. Babam vefat ettiğinde 18 yaşındaydım hastane de alkışlamışım 30 sn kadar uyansın diye millet delirdiğimi sanmış.
Dun düzenlemiştir çorap cekmecesini artık odevleri önceden tahmin ediyorum26 ekim ödevi
Çamaşır, çorap çekmecesi düzenlemek
Süpürge temizlemek
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
Levaiz
I ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
Bu hafta hepimiz de ölü toprağı var bonbonHani bu ödüllü maratonu her pazartesi yapıyoduk?
Hastalara bakmaktan unutuldu.
Bu seferde ben yatarak izliyim sizi
Allah korusun öyle düşünme hiç. Biraz dua oku. Evde varsa adaçayı lavanta defne yaprağı tütsüle. İnşallah ferahlarsınCanım hiç iş yapmak istemiyor. İnadına da işler üst üste geliyor. Kalbim küt küt küt başladı yine sanki içimde bir his kötü bir şey olmuş ya da olacak kalbim yerinden çıkıyor Öfff
Lavanta var galiba yapayım. SaolAllah korusun öyle düşünme hiç. Biraz dua oku. Evde varsa adaçayı lavanta defne yaprağı tütsüle. İnşallah ferahlarsın
Ben de ona inanırım çünkü yakın birlerinin başından böyle bir şey geldiKIzlar bugün ne oldubdv de bir konu vardı negoyu korkuttular sen temiz titiz atılgansın gelinin uyuşuk pasaklı olur diye şuan kesin Nego nun tansiyon düştü koltuğa yığıldı gelemiyor ahahahhahahah
Hiç de bile temizliğimi yaptım çorbamı içiyorumKIzlar bugün ne oldubdv de bir konu vardı negoyu korkuttular sen temiz titiz atılgansın gelinin uyuşuk pasaklı olur diye şuan kesin Nego nun tansiyon düştü koltuğa yığıldı gelemiyor ahahahhahahah
Aaa benim sıram geçti mi acaba ben de unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?