Al kız bakma sen onlara pratik geldi bana. Çok biliyor onlar hıhalmiyom yaaa nasil sogudum icattan
topiğe beni alarak çok hata ettinTopiği tembelliğe teşvikten beş yıl vericem sana
Yok özel değil orda yaşadık bir müddetAaa oyle mi ? Ne guzel.
Neden diyecektim ama belki özeldir ☺
Kaldığın yerden devam sıkıntı yokYapamadim bı sorun nie siteye girmeyi unuttum bugün evdede değildoim sabahtan
Tam cezalık oldum
Çamaşırlardan çıkan tozlardırMerhaba.
Yatağı topladım,
Kahvaltı hazırladım sonrasında mutfağı topladım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Dün yıkanan havluları katlayıp yerlerine yerleştirdim,
Bir makina çamaşır yıkandı,
Çöpleri ayarladım eşim attı,
Akşam yemeği sonrası mutfağı topladım,
Su hazırlayıp detaylı bir şekilde toz aldım,
El havlularını değiştirdim,
Çamaşır makinasını ve bulunduğu dolabın tozunu aldım.
Sizin de banyonuz çok tozlanıyor mu? Günde iki defa toz alsam olacak o şekilde. Çamaşır makinası ve özellikle bulunduğu dolap, aynanın önü hiç temiz kalmıyor. Gündüz banyo tuvaleti kullanan sadece benim akşamdan akşama da eşim kullanıyor. Anlam veremedim hiç.
Merhaba hoşgeldinMerhaba beni de aranıza alirmisinizeski kkciyim ama yeni hesap açtım önceden evim evim temiz evim topugnde yazisiyordum
Seneler geçti yeniden üye oldum
Çarşamba günü şehirdeki eve tasincaz orası mis gibi yepyeni oldu ama günlük işleri yazarsam tembellik etmeden düzene koyarım belki
Öncelikle kendi yasantimdan bahsedeyim
Evliyim çocuk yok 9 senelik evliyiz tedaviye başlıcz
Eşimin babanesi babası ve engelli kardeşiyle yaşıyoruz 5 senedir bu evim amerikan mutfak salon ve 3 adet yatak odası benm odam da küçük banyo mevcut kalablk ailenin derdide çok oluyor haliyle böyle bı yaşantım var yazları köye kaciyoruzburası da büyük bı ev 5 oda 1 büyük mutfak ve büyük balkon mevcut teras deyin oyle yani
Haftalık temlzk yapmaya özen gösteririm ama bazen kaytardigim oluyor:-*
Merhaba hoşgeldinMerhabalarrrr. Bende katılmak isterim bu gruba :)
Maşallah hergün düzenli yazıyorsun zaten yaptıklarını@Onyilsonra_ hoşgeldiniz. :)
@Aktif Lora aynen banyoya girdikçe gözüme batan yerleri siliyorum ben de hemen ıslak mendille. Bazen de hiç uğraşasım gelmiyor ama burada yazmaya başladığımdan beri çok daha düzenli ve temiz olduğumu gördüm.
Ay iyi yalnız değilmişim. Çok mutlu oldum.Laavabonın altındaki tezgah siyah cam malesef hergün orası çok tozlanıyor
O kadar toz çıkar mı ki.Çamaşırlardan çıkan tozlardır
13.00 için maratona gelen var mı
@Limonsuzzcay bi sen çıkalım demiştin limonsuzum
Çok yoruldum ortada doğru düzgün bi iş de yok.
Göğsüm sıkışıyo sanki uzandım
Bugün bitiremem hepsini napim
Her şeyi yığdım banyoya sırayla yıkanıyolar.
Salondaki yastık kılıflarını çıkarttım
Nevresimleri battaniyeyi örtünün kılıflarını falan çıkardım
Yastık iç dış kılıflarını değiştim diktim
Yatağa karbonat döktüm beklettim süpürdüm
Her şeyi temiz serdim düzelttim
Havluları katladım
Oğlanın odasını topladım çarşaf kılıf değiştim fazlalıkları katladım
Çocuk odasını topladım fazlalıkları katladım
Çocuklar geldi birini yıkadım tıkandım uzandım
Gelelim sana Bonus hanımSırtım ağrıyo ya iyiyidim aslında ağrısından yatamıyorum şu anterledim biraz ondan mı oldu bilmiyorum
İvit ikincisiO kadar toz çıkar mı ki.Sanki daha önce bu kadar yoktu ya da ben daha pistim farketmiyordum bile. Buraya gelince her şeyi görür oldum.
Aa lale kalp kalbe olmuş
Kalp gözümüz açıldıO kadar toz çıkar mı ki.Sanki daha önce bu kadar yoktu ya da ben daha pistim farketmiyordum bile. Buraya gelince her şeyi görür oldum.
Tee Allahım bulaşık kirini akıtmak için fırça kullanan çok zaten, o suyun içinde şöyle bir çırparsın biter. Çamaşır suyu sık dursun kenardaYanı ne bileyim şimdi
O fırcaların arasına yağ ve yemek artığı girecek birde onu temizliyeceksin yine bir ton su gidecek koy bir küçük legen su içinde sabula koy makınaya aynı mantık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?