Dün gece fotoğrafların bir kısmını drive a atmaya başlamıştım. :)) Devam ederim bugün de. Mesaj kutusunda 63 tane okunmamış mesaj var. Onları da temizleyeceğim. Çamaşır katlamak yemek yemek su içmek gibi oldu artık bende. Diğer ödeve de bir bakarım. :)2 kasım ödevi
Tost makinesi, ketıl, çaycı vs gibi eloktronik eşyaları silmek
Telefon galeri, mesaj vs temizlemek
Çamaşır katlamak, hep biriktiriyorsunuz
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
mimesis
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
@Buralardutluuugdu
Aminnnnnncocuklari yolladim uyumamayi dusunuyorum temizlik askim geldi
Gelelim sana Bonus hanım
Büyük maraton yarış senin neyine acabaaaa, birde trip atıyorsun kimse katılmıyor diye
Sen uzun süre o maratonları unut, hastalıktan yeni çıktın yavaş yavaş yapacaksın yoksa o sırt ağrılarını çoook çekersin haberin olsun
Aday adayıİvit ikincisi
Maşallah demeyen dış mihraklar var cüvcüvHepsine ihtiyacim var da. En acili camasirlar onlari katliyim.
Valla benim gözüm kalmadi cunku cicek sevmemmasallah da demistim renkli gozlü de değilim ben degilimdir yaaa
Hepiniz birer Ayetel Kürsi, Felak, Nas okuyun tamamdırBoncuk kurtarmaz seni at nalı falan lazım
Maşallah tu tu tuvay be 9 da kalkıyorum dedim ne zamandir ikindin kalkiyorum demistim
En sevdiğim kahkaha a ha ha ne o öyle birde random çıkardılarKalkı topla 9 da sofraya gel yetişebilirsen ahahaha
Suzan avcı kahkahası
O küfürle karşık oluyo gülerken sövüyosunEn sevdiğim kahkaha a ha ha ne o öyle birde random çıkardılar
Renkli gözlüyüm ama benimki tutmaz sevecceğim çiçek sayısı 3 bilemedin 4 geçmezGeçmişe dalayım, dün yaptıklarımı yazayım.
Sabah sabah iki çiçeğim devrildi kimin gözü kaldı bir maşaallah diyin ya hu
Çıkar evet, İkinci şık senin dikkatini çekmeye başlamışO kadar toz çıkar mı ki.Sanki daha önce bu kadar yoktu ya da ben daha pistim farketmiyordum bile. Buraya gelince her şeyi görür oldum.
Aman diyeyim zaten herüf ne oldu buna diye şaşkın şaşkın bakıyor bari onu düşün acıEngellerim bak
Delilerden gidiyorsun bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?