Sen birde şu bebekleden yap kedine kim ödevi yapmadıysa iğne batırırsınkürem var benim cici kız, sende alışacaksın
Vayyy inek öğrenci, örtttmenim lora uyumuş galibaKendi yatağını toplamamıştı diyemi yazmştı
Ergenlik sinyalleri canım benim oğlana da geliyor arada.Amin canım inşallahbaşladık ortaokula birazda onun stresi mi var bilemiyorum güzel konuşuyorum olmuyor kızıyorum olmuyor gözlerini bölertip oda bana kızıyor babayla da gerginler bakalım hayırlısı düzelir inşallah
bir üstteki mesajda benim etiketim varmis. beni alintiladin sandim sesli bi sekilde yoooo demişimMaşallah hergün düzenli yazıyorsun zaten yaptıklarını
Dün gece fotoğrafların bir kısmını drive a atmaya başlamıştım. :)) Devam ederim bugün de. Mesaj kutusunda 63 tane okunmamış mesaj var. Onları da temizleyeceğim. Çamaşır katlamak yemek yemek su içmek gibi oldu artık bende. Diğer ödeve de bir bakarım. :)
biliiir temizleyim diye aksamdan düsündugün yeri odev bile verirBir yığın çamaşır var nego nerden bildin
niye yav böyle gıdığı sıkıştırıp gülme var ya pis bi gulme o o zaman atiyorum meselaBen randomlu gülmeyi kendime yakıştıramıyorum
İşimi hakıyla yaparımVayyy inek öğrenci, örtttmenim lora uyumuş galiba
İşte ben onu yapamıyorumbir üstteki mesajda benim etiketim varmis. beni alintiladin sandim sesli bi sekilde yoooo demişim
Nego bak hele benim 6 mesajim var okunmamiş 63 diyoo
biliiir temizleyim diye aksamdan düsündugün yeri odev bile verir
niye yav böyle gıdığı sıkıştırıp gülme var ya pis bi gulme o o zaman atiyorum meselaasdasasdadasdas
Sen birde şu bebekleden yap kedine kim ödevi yapmadıysa ine batırırsın
en çok lora la ben yerim
camlar kirli öncelikle kucuk oldugu icin hemen silerim.(kücukse kolaysa niye daha önceden silmedim dimi) halisi kirlendi onu bi fircalayim siliyim diyorum dolaplar silincek icindekiler düzenlencek var bayaaNeler yapcan mutfakta benimkide duruyor
Ne yaptın Efser şimdi özelden yazarlar merhaba vudu bebeği yapmayı biliyormuşsunuz bir konuda okudum, kaynanam içinde yapar mısınızSen birde şu bebekleden yap kedine kim ödevi yapmadıysa ine batırırsın
en çok lora la ben yerim
camlar kirli öncelikle kucuk oldugu icin hemen silerim.(kücukse kolaysa niye daha önceden silmedim dimi) halisi kirlendi onu bi fircalayim siliyim diyorum dolaplar silincek icindekiler düzenlencek var bayaa
Kendini bilen öğrencibir üstteki mesajda benim etiketim varmis. beni alintiladin sandim sesli bi sekilde yoooo demişim
Bebek fikri iyi değil mi ya
Kötü düşünmeyin bildirim gibi bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?