- 2 Ağustos 2013
- 38.652
- 130.720
- 798
Ödevlere aykırı bir limonsuzBugünkü ödevi yapamadım yav uf bir sürü iş yaptım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ödevlere aykırı bir limonsuzBugünkü ödevi yapamadım yav uf bir sürü iş yaptım![]()
Evet seda ev yapımı makarna,Maşallah ev yapımı makarna mı ?
Elinize sağlıkEvet seda ev yapımı makarna,
Tarhanamızıda eledik çok şükür oda bitti
Serdik bi kaç gün kuruyacak mis gibi oldu
Annemle baya yorulduk![]()
Fotoları çekip böyle niye yapıyon. Hesabın ne mi var bizden gizli oralarda paylaşmak için miÇamaşır katladımyerleştirdim
Mutfağı temizledim
Bulaşık mak. Boşalttımyerleştirdim
Mercimek çorbası ve dolmabiber yaptım
Diğer yaptıklarımı fotolu ekledim
İnstagramı kk gibi kullanmaya başlamışımdır![]()
fiziğin kaç gün kaldı bonusumKusura bakmayın geçmiş olsun demiştiniz atlamış gibi olmuşum teşekkür ederim ayrı ayrı
İyi geçiyor şükür ağrılar öyle çok şiddetli olmadı.
BU hafta hep sabahtan çıktım ordan fiziğe geçtim falan öğleden sonra eve geliyorum zaten yorulmuş oluyorum anca çamaşır yemek yapıyorum.
Yapsam ağrılarım artıyor yapmasam ev böyle iyi değil biri gelsin istemem yani. Ayarlarsam belki bi yardımcı alırım diyorum sonra da diyorum o paraya halıları yıkatırım![]()
Allah yardımcın olsun bonusumKusura bakmayın geçmiş olsun demiştiniz atlamış gibi olmuşum teşekkür ederim ayrı ayrı
İyi geçiyor şükür ağrılar öyle çok şiddetli olmadı.
BU hafta hep sabahtan çıktım ordan fiziğe geçtim falan öğleden sonra eve geliyorum zaten yorulmuş oluyorum anca çamaşır yemek yapıyorum.
Yapsam ağrılarım artıyor yapmasam ev böyle iyi değil biri gelsin istemem yani. Ayarlarsam belki bi yardımcı alırım diyorum sonra da diyorum o paraya halıları yıkatırım![]()
Anlamadım beybiFotoları çekip böyle niye yapıyon. Hesabın ne mi var bizden gizli oralarda paylaşmak için mi![]()
İnstagram hesabın mı var orda mı paylaşıyorsun demişAnlamadım beybi