• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çamaşır katladım✔️ yerleştirdim ✔️
Mutfağı temizledim ✔️
Bulaşık mak. Boşalttım✔️ yerleştirdim ✔️
Mercimek çorbası ve dolmabiber yaptım ✔️

Diğer yaptıklarımı fotolu ekledim
İnstagramı kk gibi kullanmaya başlamışımdır😄
Fotoları çekip böyle niye yapıyon. Hesabın ne mi var bizden gizli oralarda paylaşmak için mi😃

Günaydın ❤️
Hayırlı cumalar 🌸

1000091485.webp

Kusura bakmayın geçmiş olsun demiştiniz atlamış gibi olmuşum teşekkür ederim ayrı ayrı ❤️

İyi geçiyor şükür ağrılar öyle çok şiddetli olmadı.

BU hafta hep sabahtan çıktım ordan fiziğe geçtim falan öğleden sonra eve geliyorum zaten yorulmuş oluyorum anca çamaşır yemek yapıyorum.

Yapsam ağrılarım artıyor yapmasam ev böyle iyi değil biri gelsin istemem yani. Ayarlarsam belki bi yardımcı alırım diyorum sonra da diyorum o paraya halıları yıkatırım :confused:

Kusura bakmayın geçmiş olsun demiştiniz atlamış gibi olmuşum teşekkür ederim ayrı ayrı ❤️

BU hafta hep sabahtan çıktım ordan fiziğe geçtim falan öğleden sonra eve geliyorum zaten yorulmuş oluyorum anca çamaşır yemek yapıyorum.

Yapsam ağrılarım artıyor yapmasam ev böyle iyi değil biri gelsin istemem yani. Ayarlarsam belki bi yardımcı alırım diyorum sonra da diyorum o paraya halıları yıkatırım :confused:
fiziğin kaç gün kaldı bonusum

Allah yardımcın olsun bonusum ❤️
Ben de bi kaç kere çağırsam mı diye düşündüm ama sonra hep onun yerine başka şeyler aldım 🙈😅 sağlığımızdan önemli değil bişey de bakma işte .

Back
X