Kim yoğun bakımda kaldıcocuklari gönderdim
yataklarini topladım
daginikligi topladim
makineye camasir attim
wc yıkadım
banyoyu ve camasir makinesini ayrintili sildim
corba yaptim esim hastalanmis evde daha bisey yapamam galiba. ben hastayken cocuklarla da ödev yapttim ilgilendim evin ayarini kacirmadim. bu sanki yogun bakımda hic aci cekmemis gibi
esimi diyorum yogun bakimda degil kendi o moda giriyor.Kim yoğun bakımda kaldı
Aaaaaaesimi diyorum yogun bakimda degil kendi o moda giriyor.
Yok nego zaten delirttiler bizi. Bizde mecbur bıraktık akışa. Yengem bende onun interneti emüklüyorumNasıl oldunuz? Halledildi mi internet?
Duydum ki yokluğumda eccük yağdan almışsın loriiiik senden mi başlasam gel hele gel
Sen çağırdın da biz mi selena olmadık be zalımın gızıııııBir süre gelemiycem dedin ya ula. Sürekli etiket yapınca selena çağırır gibi gelecek miydin yoksa
Hoşgeldin nasıl oldun iyi misin?Hoşbuldum civcikimmmm
Çocuk doğmuş 40 günü geçti benim çanta tahlil ultrason görüntüleri ile dolu3 kasım ödevi
Çantaların içini düzenlemek, fatura vs sıkışmış bir yerlere
Tencere parlatmak
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@ManyakMisir
Hoş geldin canım nasıl oldunuz geçti mi hastalık?Bonus bonbon vefalı dostum bilirim ki aklın da kalbin de bendeydi
Gel de şu insanların ortasında itiraf et beni deli gibi sevdiğini sende rahatla bende
Bacım o çantayı 3 senedir bir fiil kullanıyorum ben. Kolay kolay da bırakılmıyor galibaBir süredir sadece bebek bakım çantası kullanıyorum. Bir şey lazım oldu elim değmişken düzenledim az önce. Ödev de üstüne iyi denk geldi.
Bonus bonbon vefalı dostum bilirim ki aklın da kalbin de bendeydi
Gel de şu insanların ortasında itiraf et beni deli gibi sevdiğini sende rahatla bende
Bence şu an piçağını biliyor kesecek kaba etiniHoşgeldiniz ilk sayfa da kurallar yazıyor tanıtın kendinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?