Düzenli Evimiz & Hayatımız

2 sepet çamaşır yıkandı
Astım sonra topladım
Nevresimleri değiştirdim
Odaları topladım
Bulaşık makinasını boşalttım
Akşam yemekten sonra mutfağı topladım
Bulaşık makinasını doldurdum çalıştırdım
Ocağı sildim
Salonu ve koridoru süpürdüm
Lavaboyu ve klozeti yıkadım

Geçmiş olsun negom
Tatlı mı yaptın
Evet maalesef bütün olarak geldi, bir kaç gündür duruyordu yapayım dedim sonunda ama hata ettim. Normalde dilimlenmiş aldırırım ben hep.
Yemesi güzel oldu da ağrısı fena

Evet maalesef bütün olarak geldi, bir kaç gündür duruyordu yapayım dedim sonunda ama hata ettim. Normalde dilimlenmiş aldırırım ben hep.
Yemesi güzel oldu da ağrısı fena
Maşallah sana nasıl parçaladın onu ya kaya gibi oluyor
Çok severim ben de:)
Misafirlikte kendime maşingada yaptırayım iyi hatırlattın

Grip salgını var çok ciddi manada hem de. Epeyde sarsıyor bol takviye al. Bademcik şiştiyse mutlaka doktora git ama ilaç gerekebilir. Geçmiş olsun.
Doktora gittim antibiyotik verdi iki güne geçmezse teste git dedi ben de daha yeni covid oldum dedim doktor da bir ay içinde 2 defa covid olan hastam var hem de çift doz asılı olabilir dedi

Bu şahıs biz taşınırken tuturmuş bu ünlü markadan kahve alacağım benim üzerimde ev temizliğine gidecek kıyafetler ayağımda laylon terlik şıpıtık şıpıktık yürüyorum dedim yürü git kahve icecek halim yok hata kiyafetim bile yok sen git iç dedim beni arabada bırakıp gitti onca kuyruğu bekledi neylon bardakta kahvesini aldı geldi içimden şu durumda nasıl bir eksiklikti bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…