Örtmeeeeenim ben biliyorum kast sisteminiYa kast sistemi lisede öğrenemediniz mi niye böyle yapıyorsunuz
43 kiloydum sevgilerBen lisede çok zayıftımbu bir sebep olabilir
yaaabenim etekler hep patlıyordu babam terzi adam isyan etti yeter hergün hergün diye en son parca atti genisletti ahah
Enişteye topikten alkışEşim bugün kolu ağrıyor nasıl ağırlayacak dertlendi demiş, kayınvalidem de amaç birbirimizi görmek o zaman siz çıkın gelin demiş
Aferin çekirgemÖrtmeeeeenim ben biliyorum kast sistemini
Teşekkür ederiz efendimEnişteye topikten alkış
Yok iki gündür böyle bal kabağı ağrısıGündüz yordun mu kuzum? Egzersizlere başlaman lazım dr verir mutlaka bi gitseydin
Sağol canımgeçmiş olsun canım
Sağol canımCanım geçmiş olsun
Geçmiş olsun negomYok iki gündür böyle bal kabağı ağrısı
Evet maalesef bütün olarak geldi, bir kaç gündür duruyordu yapayım dedim sonunda ama hata ettim. Normalde dilimlenmiş aldırırım ben hep.Geçmiş olsun negom
Tatlı mı yaptın
Maşallah sana nasıl parçaladın onu ya kaya gibi oluyorEvet maalesef bütün olarak geldi, bir kaç gündür duruyordu yapayım dedim sonunda ama hata ettim. Normalde dilimlenmiş aldırırım ben hep.
Yemesi güzel oldu da ağrısı fena
Çok geçmiş olsun canım, afiyet olsun aynı zamandaEvet maalesef bütün olarak geldi, bir kaç gündür duruyordu yapayım dedim sonunda ama hata ettim. Normalde dilimlenmiş aldırırım ben hep.
Yemesi güzel oldu da ağrısı fena
Amin tesekkurlerToz canım evet Allah şifa versin
Doktora gittim antibiyotik verdi iki güne geçmezse teste git dedi ben de daha yeni covid oldum dedim doktor da bir ay içinde 2 defa covid olan hastam var hem de çift doz asılı olabilir dediGrip salgını var çok ciddi manada hem de. Epeyde sarsıyor bol takviye al. Bademcik şiştiyse mutlaka doktora git ama ilaç gerekebilir. Geçmiş olsun.
Deli kuvveti var heraldeMaşallah sana nasıl parçaladın onu ya kaya gibi oluyor
Çok severim ben de:)
Misafirlikte kendime maşingada yaptırayım iyi hatırlattın
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım, afiyet olsun aynı zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?