- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Bu şahıs biz taşınırken tuturmuş bu ünlü markadan kahve alacağım benim üzerimde ev temizliğine gidecek kıyafetler ayağımda laylon terlik şıpıtık şıpıktık yürüyorumdedim yürü git kahve icecek halim yok hata kiyafetim bile yok sen git iç dedim beni arabada bırakıp gitti onca kuyruğu bekledi neylon bardakta kahvesini aldı geldi içimden şu durumda nasıl bir eksiklikti bu
Ben de, zaten hiç içmedim böğüne kadar, dadını duzunu bilmemmaşallah ne insanlar var
ben aç olsam o kuyrukta yemek beklemem gitti kahve mi bekledi
Bir kahvesever olarak kahvelerini çok kalitesiz bulurum
Ben de, zaten hiç içmedim böğüne kadar, dadını duzunu bilmem
İnan bekledimaşallah ne insanlar var
ben aç olsam o kuyrukta yemek beklemem gitti kahve mi bekledi
Tek tadı olsa neyse, satıldığı yeri de bilmiyorumhadi yaben de tek ben varım saniyodum teocum ne güzel demekki hala tadını bilmeyenler var
İnan bekledi
Birde sıcak arabada bekledik öldümbirde beyfendi soruyor avm dekinemi gidelim yoksa .... cad dekine mi dedim bir çıkış noktasına amerikaya gidelim
Tek tadı olsa neyse, satıldığı yeri de bilmiyorum
Kötü diyorum teyom bana güvenBen de, zaten hiç içmedim böğüne kadar, dadını duzunu bilmem
Bizim şehirde yok mu acabahadi ya her yerde varlar mantar gibi
Kötü diyorum teyom bana güven
Hem kötü hem pahalı
Kötü diyorum teyom bana güven
Hem kötü hem pahalı
Bizim şehirde yok mu acaba
Gerçekten öyle canım:)kapitalizmin özeti diyorsun yani levocan
İçindeki anneyi özgür bırakmışsın Samdanımolabilir ben İstanbuldayım heryer onla dolu
bide olmayan yerlerde de ergenler kağıt bardaklarini bırakıyorlar. ellerinde o bardaklarla geziyorlar ya la havalı olmak için. anası bi yerden bi yere şunu götür dese götürmezler
Türk kahvesi severim gittsemde öyle çok karışık şeyleri sevmem ya filitre isterim yada soğuk iceçek isterim çok denemedim bilmiyorumBir kahvesever olarak kahvelerini çok kalitesiz bulurum
Kahve tadının en iyi geldikleri bunlar zaten canım:)Türk kahvesi severim gittsemde öyle çok karışık şeyleri sevmem ya filitre isterim yada soğuk iceçek isterim çok denemedim bilmiyorum
Ben duymadımBizim şehirde yok mu acaba
Gerçekten öyle canım:)
Kahve çok severim oradakinden daha pahalıya içmişliğimde olmuştur ama hak etmiştir parasını, bunlarınki gerçekten kötü kahveden azıcık anlayan içmez orada
Hee bu arada bu kadar pokladım termosum var oradan hediye ondan memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?