- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Kız ben nebileyim soya sütlü bilmem ne kahvesi olduğunukeşke bozmasaydin arkadasini tenha
kiz için baya önemliymiş belli ki
Doktora gittim antibiyotik verdi iki güne geçmezse teste git dedi ben de daha yeni covid oldum dedim doktor da bir ay içinde 2 defa covid olan hastam var hem de çift doz asılı olabilir dedi
Bende bozanın tadını bilmiyorumAllahımmm
Diyorum bu ses ne yaa günlük taaazeee booozaaaa diyooo
Bizim burda yok hep özenmişimdirYemişim straboksu soğuk içeceğin sesi bile içimi ısıttı ya hem de duygulandım çocukluğuma gittim b.k var zaten her güzel şeyin içine bi duygulanma sokmasam olmaz
2 gün iç sonra git dediBekleme git o zaman ipek ya
2 gün iç sonra git dedi
Aslında ihtimal vermiyorum ama gerçi pozitif çıktığımda da vermiyordum ihtimal yarın da boğazım geçmezse gideyim
Bende bozanın tadını bilmiyorum
Burda bir yerde gözüme ilişti içmek nasip olmadı inşallah kismet olursa orda denemek içmek isterimMarketlerde var dene bence kimisi hiç sevmez.
Soğukta içiliyo ısıtılıp içildiğide olurmuş. Leblebiyle çok severim ben
Burda bir yerde gözüme ilişti içmek nasip olmadı inşallah kismet olursa orda denemek içmek isterim
Ben hiç görmedim markkette
Yok bu hevesimi İstabula sakılıyorumBüyük marketlerde olur bimlerde oluyo burda ama çok tatlı oluyo
Valla gelince gezmeye vaktin olursa tabiki vefaya gitYok bu hevesimi İstabula sakılıyorum
İnşallah nasip kismet artıkValla gelince gezmeye vaktin olursa tabiki vefaya git
Ben de bilmiyorumhadi yaben de tek ben varım saniyodum teocum ne güzel demekki hala tadını bilmeyenler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?