Aa evet ama ben bulmadım bizim bimde yok rblRbl biminki sana da demiştim. Mavisi güzel freş oluyor. Pembe pek hoşuma gitmedi.
Ay o neymiş bakayım
Bingo şakayık baharı da çok güzel yumuşatıcı.
Mutfak dolaplarını indirip temizliycem 1 saat maratona çıkalım mı kız?kalkasım yok bi el atBu arada evim mis kokunca gaza geldim güzelce süpürdüm şimdi silerim sonra da bi toz alırımYatıp yuvarlanacağım gün gelen temizlik aşkı
Yaptın mıBugün çamaşır sereceğim inanıyorum bir de yemek yapabileceğim amin
EvetYaptın mı
Kalk bacım hadeeeMutfak dolaplarını indirip temizliycem 1 saat maratona çıkalım mı kız?kalkasım yok bi el at
Ay dün ben de niyetliydim bebeyi erken yatırabilseydim mutfağın halı ve sandalyelerini silecektim tabi hayal oldu bakalım nasip ne zamana artıkHiç iş yapasım gelmiyor. Dün gece halbuki halıları kaldırıp şöyle elimde silesim vardı evi. Bugün ise kanım akmıyor sanki
Ben iş yaparken ya hoparlöre veriyorum ya da kulaklık takıp konuşuyorum işi de yapmış oluyorum nasıl bittiğini fark etmiyorum bileBende buzdolabımı içini boşaltım ablam aradıtelefonda ablam uzun konuşur
Öylece kala kaldı şimdi yemeğimi yiyip hemen girişeceğim
İlacı maraton
Ben de onu çok seviyorum şokta 25 TL üzeri indirimdeydi almıştım denedim çok hoşuma gitti ikinci şişeyi aldımHangi marka canım?
Ay ben de file marketinkinden aldım buram buram kokmuyor ama banyoda falan kullanınca iyi oldu küçük mekan için öneririm:))
Bu arada koku deyince yumoşun bu doğal özler vanilyasına bayıldımmmm
Yatak alez ve nevresim yıkayım dedim şu an evim misler gibi kokuyor ağzım kulaklarımda
Bende geleyim buzdolabı işgence cekiyorKalk bacım hadeee
Sağlığın yerinde olsun da varsın bir hafta kalsın canım bugün Burda da öyle güzel güneş var ki kaç gündür yağmurdan sonra içim açıldı cam silesim geldi ama nerdeee ama dışarı çamaşır astım kurumasa da epey nemi gitmiş olurBu hafta perdeleri yıkamayı, mutfak dolaplarını silmeyi düşünüyordum ama kolum ağrıyınca kaldı.
Haftaya İnşallah
Kulaklıklarım kız almış giderken o konuyu heç açmaAy dün ben de niyetliydim bebeyi erken yatırabilseydim mutfağın halı ve sandalyelerini silecektim tabi hayal oldu bakalım nasip ne zamana artık
Ben iş yaparken ya hoparlöre veriyorum ya da kulaklık takıp konuşuyorum işi de yapmış oluyorum nasıl bittiğini fark etmiyorum bile
Ben de onu çok seviyorum şokta 25 TL üzeri indirimdeydi almıştım denedim çok hoşuma gitti ikinci şişeyi aldım
Bol durmamışın maşallahKulaklıklarım kız almış giderken o konuyu heç açmabende konuşurken buzdolabını boşalttım
Bulaşık makinesini boşaltım yemek hazıladım
Boynum tutuldu sonra
Sen en büyük iş yapıyorsun şuan Allah yardımcın olsun. Bırak temizliği.Ay dün ben de niyetliydim bebeyi erken yatırabilseydim mutfağın halı ve sandalyelerini silecektim tabi hayal oldu bakalım nasip ne zamana artık
Ben iş yaparken ya hoparlöre veriyorum ya da kulaklık takıp konuşuyorum işi de yapmış oluyorum nasıl bittiğini fark etmiyorum bile
Ben de onu çok seviyorum şokta 25 TL üzeri indirimdeydi almıştım denedim çok hoşuma gitti ikinci şişeyi aldım
Çocuklar acıkmış yemek yiyoruzEvetöğlen yatırmayı başardım ilk iş çamaşır serip yemek yaptım günlük ev rutini bile lükse dönüştü
Sen napıyorsun canım ?
Sn gelmedin bende gidemedimKalk bacım hadeee
Birde balkonları süpürdüm sildimYataklar toplandı
Evi havalandırdım
Bulaşık makinesini yerleştirdim
Kahvaltıdan sonra mutfağı topladım
Tüm evi süpürdüm
Elimde sildim
Süpürgelikleri sildim
Toz aldım
Çocuk odasının dolabının yerini değiştim yeni halı serdim
Yemek koydum
Pirinç islattım
Plastikleri koyduğum yeri düzelttim.
Süpürge çok kötu koku yaydı onun tüm filitlerşnş yıkadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?