Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evi ve mutfağı topladım. Uzun zamandır aksatmıştım bu toplu yatma işini. Bir süredir geri başladım. Çok iyi oluyor. Gerçi çocuklu ev olunca yine dağılıyor ama olsun.
aynen. topluyosun sabah cocuklari gönderirken bir kaos cikiyor. halilar bile kaymis oluyo

çicek yetiştiren kızlar birsey sorucam. kaucuk bitkim var oldukca iyidi. ama son iki üc gündür yapraklar kıvrılıyor bükmüş gibi. ne olabilir sebep ?
Bonus daha iyi bilir ama. Su az yada çok vermiş olabilir misin

cicekci suyu haftada bir ver demiş. geldiginden beri dikkat ediyorz. birde o delikler niye olur yaprakta?
Netten baktım şimdi. Yerini sevmeyince de olurmuş. Havadar yer istermiş. Çok sık yer değişmek istemezmiş. Resmen bizden nazlı

Netten baktım şimdi. Yerini sevmeyince de olurmuş. Havadar yer istermiş. Çok sık yer değişmek istemezmiş. Resmen bizden nazlı
hele şuna bak. rüzgari sevmez ışık sever dedi öyle koydum. hic degistirmedim ama yarin degisitiriyim. ya cok zor ben bakamiyorum emri vaki getiriyor ffff

hele şuna bak. rüzgari sevmez ışık sever dedi öyle koydum. hic degistirmedim ama yarin degisitiriyim. ya cok zor ben bakamiyorum emri vaki getiriyor ffff
Yeni aldıysanız o da yaparmış yeri değiştiği için. Nette de öyle yazıyor ceyran ve rüzgar istemezmiş doğal ışık ve havadar olsun istiyormuş haspam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…