Ulan yaa
Geldim geldim. Uyumadim oğlan hasta yataklari toplayip hemen kahvalti hazirladimUlan lore lore nerdesin
Al sabah şarkısı tam sana uygun
Seviyo', seviyo', gidiyo' değişmez ki huyu (Değişmez ki huyu)
Kokusu burada kendisi yok, gel de uyu (Gel de uyu)
Ben ona ulaşamam o bana ulaşabiliyo'ken
Buna rağmen, "Bekle" dese beklerim, bir ömür boyu (Bir ömür boyu)
Ablani cok sevdim yaaaaAblama kahvaltıya gidicem 5 kadın sofranın anasını ağlatıcakmışız
O diyetteyken ben ona avukudular alayım o bana muhlama yapsınbide tatlı yapmış geceden haber verdi
Gittin miiii
Omzuna noldu iptal et temizliği kötüysenBugün salonu temizleyeceğim ama omzum fena nasıl açılır bu
Teldeyim gelinle konuşuyoruz kızlar aynı sınıfta sorun oluyo bazenGeldim geldim. Uyumadim oğlan hasta yataklari toplayip hemen kahvalti hazirladim
Ablani cok sevdim yaaaasofranin anasini ağlatmak cümlesi vurdu beni
Gittin miiii
Kasılıyor bi tarafı kulunç galiba ama fena çok sertOmzuna noldu iptal et temizliği kötüysen
Kasılıyor bi tarafı kulunç galiba ama fena çok sert
Az önce peteğe yaşlandım epey ama çok etkilemedi daha. Kupayı annem yapar da ona anca cumartesi gidebilirim. Zararı olmıcağını bilsem kas gevşetici içeceğim de emzirdiğimden onu da içemiyorumHavlu çabuk soğurgolgefeslegeni sıcak su torbası daha iyi olur çok doldurmazsın yaslanabilirsin o zaman
Geçmiş olsun canım fena olur ağrısıAz önce peteğe yaşlandım epey ama çok etkilemedi daha. Kupayı annem yapar da ona anca cumartesi gidebilirim. Zararı olmıcağını bilsem kas gevşetici içeceğim de emzirdiğimden onu da içemiyorum
Yalın severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?