Alerji ilacı vermiyomu drBüyük oğlum yine hasta olmuş gozler sulu hapsirik oyyyy
Sen nasıl sevmiyon mercimeği yaKesme çorbası bugün yaptımmercimek koymuyorum sevmezdim ama enfes oldu
Alerji ilacı vermiyomu dr
Mercimeği seviyorum o corbada sevmiyorum.Sen nasıl sevmiyon mercimeği ya
Yok yaa 10 kez gitmisizdir iki ayda. Hep aynı onlar demeden ben evdeki ilaclari sayiyorum ona gore veriyolar ezberledim iyice. Öneride bulunursak.agzimiza tepiyolar lafı.
Daha ilerlerse götürücem. Ates yok ama cok mızmız bogazim agriyor diyor alerji de ağrır mı?Devlette oluyo bazen öyle başka bi yere mi götürsen?
Daha ilerlerse götürücem. Ates yok ama cok mızmız bogazim agriyor diyor alerji de ağrır mı?
Büyük ihtimal o. Birde okul formasinin icine tisort giymis arkadas. Kardesi ifşaladı az once abim okulda tisortler gezdi diye. Üsüdü kesinTabi ağrıyo gibi oluyo diyo ablam aynı hasta gibi oluyo bazen
Kimeee meselaEzgi molayı birine benzetin haydi
Eriittim diyor aman yarabbi ☻☻Ormantizm içindir
O mercimeksiz olmaz ki yavKesme çorbası bugün yaptımmercimek koymuyorum sevmezdim ama enfes oldu
Hepimizde potansiyel var aslında ama şimdi bi loreyle beni düşününce sen daha salon kadını kalıyosunKimeee mesela
Kv si bi cins gene demiştir uuvvv ele olmazO mercimeksiz olmaz ki yav
Canım istedi bak şimdi
Aşkın ateşinden mumlar erimişEriittim diyor aman yarabbi ☻☻
Ben sokakta büyüdüm kızııım sen gibi evde değilHepimizde potansiyel var aslında ama şimdi bi loreyle beni düşününce sen daha salon kadını kalıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?