- 26 Mart 2018
- 28.486
- 128.096
- 598
Artık sismograf oldumİnşallah canım şuan herkes şok gibi çok saladı uzun sürdü
2 senedir beşik gibi sallanıyoruzArtık sismograf oldum5 vardı diyorum. Her depremin şiddetini ölçüyor totom
Benim her tüp bebek transferimde sallıyordu zaten. Bu ay da acaba doktora gitsem mi diyordum başladı. Demek ki aklımdan bile geçirmemem lazım2 senedir beşik gibi sallanıyoruz
İnsan bi kırmızı halı neyin serer çok özlemiş gördüm seniHiiiç öyle bi dil çıkarmak istemiştim
Geçmiş olsun canm nerde olduİnşallah canım şuan herkes şok gibi çok saladı uzun sürdü
MalatyaGeçmiş olsun canm nerde oldu
ben evde değildim. Evin bölgesi normalde az hissediyormuş. İş yerinde çok hissettikArtcılar olur bundan sonra 4 altı olacak salan salan dur
Malatya Elazığ arası oldu pütürge deGeçmiş olsun canm nerde oldu
İnşaallah hasar almadan biter bı daha olmazMalatya
canım en kötüsü şiddeti artacak mı diye beklemekHerker kısa gelmiş bana uzun geldi paranoyamı oldum
Arkadaşımı aradık şimdi baya hissettik diyor korkmuş bide eşi asker 2 çocukla yalnız kıyamamcanım en kötüsü şiddeti artacak mı diye beklemek
Alışmak çok zor canım. Bütün yaşam üçgeni kurallarını öğrensem de o anda bir donukluk geliyor korkudanArkadaşımı aradık şimdi baya hissettik diyor korkmuş bide eşi asker 2 çocukla yalnız kıyamamDeprem ülkesiyiz alışın demek çok kolay buna nasıl alışılır ki.
Aynen öyle ben birde böyle durumlarda donuyorum iptal oluyorum şoku atlatmam uzun sürüyorcanım en kötüsü şiddeti artacak mı diye beklemek
bi de afedersin direkt lavabo ihtiyacım oluyor.Aynen öyle ben birde böyle durumlarda donuyorum iptal oluyorum şoku atlatmam uzun sürüyor
Dolap kapaklarının sesini duyunca sanırım artacak dedim sonra durdu ben halen yerimdeyim kalkıp bakmaya korkuyorum
Eğer öncü depremse artıları olacakben evde değildim. Evin bölgesi normalde az hissediyormuş. İş yerinde çok hissettik
O korkudan oluyorbi de afedersin direkt lavabo ihtiyacım oluyor.
Aynen ben de öyleyimAlışmak çok zor canım. Bütün yaşam üçgeni kurallarını öğrensem de o anda bir donukluk geliyor korkudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?