- 13 Ağustos 2020
- 15.582
- 88.369
- 598
- 32
Şu ana kadar yaptıklarımı yazayım kızlar motivasyon olsun.Evi süpürdüm, sildim. Bi tur daha sildircem eşime onu bekliyorum. Kışlık halı sereceğim odaya eşim kaldırır onu da.Bi tur çamaşırlar toplandı oğlanınkiler, bi posta çamaşır daha asıldı.Dinleniyorum şuan acıktım bişeyler yedim.Normalde 1 saatte sil süpür işi tabi ki ama 2 saatte yaptığım için bayağ zaman alıyor.
Benden başka seven yok ama mecbur yiyeceklerŞunu yazdın ve kalbime bir ok attın negooo
Bugün
Evi topladim cocuklari yolladım
Kahvaltı hazırladım topladim temizledim
Wc banyo temizledim
Kızim uyanmamıştı kitap okudum
Evi süpürdüm sildim
Kizima kahvaltı yaptırdım
Dısarı ciktım geldim ayakkabıları temizledim yikanacaklari yikadim silinecekleri sildim kaldirdim
Yemek yaptım
Camasır astım
Örtüleri attım yikaniyor
Öğleden önce bitirin işi sonra zor oluyor diyorum dimiNego Sabah iyiydim de öğlen nolduysa bi çöktüm.
Böyle enerji gidende sen bana vuranda ağzım burnum yamulanda kendime gelebilirim
Vallahi süründüm şişim insin diye
Alıyoruz çımışır ıstım yimik yıptım
Benim soğuk havalarda kışın kuruma çok olur ilaç da etki etti mi bilmiyorum o yüzden.Nego Aklıma geldi şimdi alerji ilacını kullanıyosun ya burnunda kuruma oldu mu senin?
İki gündür burnu kanıyo kızın kuruluktan akşamdan zeytinyağı sürdüm sabah acımıyo diyodu. İlaçtan olduğunu sonradan anladım şükür öksürüğü kesildi
Ayy annem gibisin nego yaÖğleden önce bitirin işi sonra zor oluyor diyorum dimi
Evden çıkmadan içini hazırladığım dolmayı doldurmak bile zor geldi keşke onu da doldursaydım diye
Seninkileri de yapiyimAlıyoruz çımışır ıstım yimik yıptım
Alınır bebiş
Teyzem yaa aslanımAyy annem gibisin nego yasaat 1i gecince sadece camasir asilacak olsa bile eyvah diyip duruyor
Ayy annem gibisin nego yasaat 1i gecince sadece camasir asilacak olsa bile eyvah diyip duruyor
Annelerimize cekmisizOyy rahmetli de öyleydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?