Arabam olsa kesinlikle ben bu
Kız bana da kv şerde başkası gelmezo yüzden dedim misafir diye
Benimkini de k.peder ve eşim halleder sağolsun balkonda kova var orda.birikir atarız 2 güneÇöpü gelip alan var şükredin benim koca hep kapıda bırakır ben çocuğu almaya giderken atarım
Alttakine bayildim
Bizimkiler üstüne basıp kırdılar vidaladık daha yapmadılar da sağlam gerisikk birinci noteri koltuğun altına girenden var bende çok memnunum. Sende memnun kalırsın çocuklar var ya sokuyorsun koltuk altına rahat oluyor benim kız istediği gibi tepiniyor
Servis sehpalarının hepsinin sonu aynı galibaBizimkiler üstüne basıp kırdılar vidaladık daha yapmadılar da sağlam gerisi
Sabah kahvaltı hazırlandı, mutfak toplandı
Süpürge silgi yapıldı dip köşe
Banyo tuvalet yıkandı aynalar silindi duşakabin silindi
Toz alındı
Çamaşr yıkandı serildi
Akşam yemeği hazırkandı yenildi mutfak toplandı
Çocuklar yıkandı
herifle itinayla kavga edildi
Şimdi çocuklar uyutuluyor. Kahvem de elimde
Heyheyleri üstündeydi özel günüdür belki diye kendi haline bıraktımHerifle kavga bende de tamam
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımbadem şekerimiydi
Yok canım bende eniştem getirmişti o zaman yedim . Değişik bi meyvenin özğnden yapılıyomuş. Bayıldım ama. Şifa olsun bonusumEvet zaten beyazına bayılırdım mavide çok güzeldi. Onun ne var boyasında ya sıradan bi gıda boyası mı
Dağlık alanda yetişen bademden şeker üretimi yaptıklarını vurgulayan Yertüm, badem şekerinin mavi rengini Lahor ağacının kökünden aldığına işaret ederek, "Ama rengi kaldıkça beyazlaşıyor. Eğer boya olsa her zaman mavi kalır." dedi.Evet zaten beyazına bayılırdım mavide çok güzeldi. Onun ne var boyasında ya sıradan bi gıda boyası mı
Buldum neyden yapıldığınıDağlık alanda yetişen bademden şeker üretimi yaptıklarını vurgulayan Yertüm, badem şekerinin mavi rengini Lahor ağacının kökünden aldığına işaret ederek, "Ama rengi kaldıkça beyazlaşıyor. Eğer boya olsa her zaman mavi kalır." dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?