Bu parayı verince ruh muh çekilir zatenvalla komple baktım ama ben metalin insan ruhuna iyi geldiğini de düşünmüyorumo yüzden ahşap tercihim:)
zigonlar boy boy oluyo diye istemiyorum pek negomçocukluğumdan beri sevmem küçükleri hem kısa hem dar. hepsi aynı boyda bulursam zigon istiyorum:)
Öylede var şekerim, binlerce model varvalla komple baktım ama ben metalin insan ruhuna iyi geldiğini de düşünmüyorumo yüzden ahşap tercihim:)
zigonlar boy boy oluyo diye istemiyorum pek negomçocukluğumdan beri sevmem küçükleri hem kısa hem dar. hepsi aynı boyda bulursam zigon istiyorum:)
Buyrunvalla komple baktım ama ben metalin insan ruhuna iyi geldiğini de düşünmüyorumo yüzden ahşap tercihim:)
Bu parayı verince ruh muh çekilir zaten
bu ikinci attığın tarzındaydi bizim kırılan sehpalar. ben çok seviyodum ama kocacım begenmiyo
Ayyyybu ikinci attığın tarzındaydi bizim kırılan sehpalar. ben çok seviyodum ama kocacım begenmiyo
kk birinci noteri koltuğun altına girenden var bende çok memnunum. Sende memnun kalırsın çocuklar var ya sokuyorsun koltuk altına rahat oluyor benim kız istediği gibi tepiniyor
Yok kızAh benim oğlum koltuga dökme sürtme gibi işlemler yapmazsa içine sinmezsehpa kullandığını da nerden cikardin
Katılırsın tabi aktif ol
Yok kızöyle değil misafir gelince daha bi deliriyorlar ya zigon kadar ortada kalmıyor onu demek istedim
Eline sağlık
Inşallah.
Net kötü ekran donuyor o yüzden yeni girebildim.
Kendi kendime maroton yapmaya niyetlenmiştim.
Yaptıklarım.
Namaz kıldım.
Yarın için nohut yıkayıp ıslattim.
Az biraz çocukları fircaladim bilgisayardan başlarını kaldırmıyorlar.
Onları organize edip ( çekmeceleri düzenle vs. Ders yap) markete gittim.
O marketin suyu güzel bu market daha uygun falan derken üç market gezdim. Baya vaktimi aldı.
Tavuk almıştım onu tuzlu suya ıslattim.
O ara eşim geldi
Banyoda sorun var tamirci gelecekti eşimle biraz konuştuk.
Tavuğu kızartmak için hazırladım fırında şimdi namaz kılıp plav yapacağım.
( eşim de çocuklar da tatil diye yemek biraz geç kaldı)
Kayınannengil var yabize gelen giden yok ki
çocuk misafir kültürü almiyo
Kayınannengil var ya
Bu ne ya çözemedimEki Görüntüle 2952141
Eve geldikden sonra etiketi sökerken fark ettim markette görsem almazdımbaşka isim bulamadılar
Vayy be ne gönlü de kendi de zengin insanlar var helal diyorumOna robot süpürge gelmişti
Tövbe estağfurullahAh litfen onlar evin asıl sahipleri ben kim köpek
Kız bana da kv şerde başkası gelmezAh litfen onlar evin asıl sahipleri ben kim köpek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?