Ağrısı hiç kesilmedi vardı ama tedavisi yok ameliyat riskli birde alçıya alınacak sabit tutulacak yer değil iki yıl sürer dedi Dr tabi iyilesirseAyy kırık nasıl ya nasıl durdun kırıkla
Benim de hafif üşütme belirtisi varGözlerim ağrıyor zaten uyumak istiyorum
Çok geçmiş olsun bende merdivenden düştüm kırık yok çok şükür ama aylarca kuyruk sokumum durduk yere ağrıyordu kırığını hiç düşünemedim şuanAğrısı hiç kesilmedi vardı ama tedavisi yok ameliyat riskli birde alçıya alınacak sabit tutulacak yer değil iki yıl sürer dedi Dr tabi iyilesirse
Dr uzanmak eğilmek ağır kaldırmak yok dedi oturmayı unuttum zaten sağıma soluna zor dönüyorum yatakta hastalığı yaradan rabbim şifalar versin hepimize kırık yoksa hareketlerle ağrısı hafifliyor bolca sülük attırdım biraz toparlıyor beniÇok geçmiş olsun bende merdivende düştüm kırık yok çok şükür ama aylarca kuruk sokumum durduk yere ağrıyordu kırığını hiç düşünemedim şuan
Rabbim şifa versin yatağın içinde dönemenin ne nimet olduğunu anladım tekrar çok geçmiş olsun iyi gecelerDr uzanmak eğilmek ağır kaldırmak yok dedi oturmayı unuttum zaten sağıma soluna zor dönüyorum yatakta hastalığı yaradan rabbim şifalar versin hepimize kırık yoksa hareketlerle ağrısı hafifliyor bolca sülük attırdım biraz toparlıyor beni
Ağrısı hiç kesilmedi vardı ama tedavisi yok ameliyat riskli birde alçıya alınacak sabit tutulacak yer değil iki yıl sürer dedi Dr tabi iyilesirse
Dr uzanmak eğilmek ağır kaldırmak yok dedi oturmayı unuttum zaten sağıma soluna zor dönüyorum yatakta hastalığı yaradan rabbim şifalar versin hepimize kırık yoksa hareketlerle ağrısı hafifliyor bolca sülük attırdım biraz toparlıyor beni
Yaptın demekValla aksam yemeginden sonra un helvası kavurdum ama fazla yemedim. Baska da bir sey yok.
Şu bulyonlu misiri nerden söylediNego ya yine patlatasim var ama kendimi tutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?