Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ağrısı hiç kesilmedi vardı ama tedavisi yok ameliyat riskli birde alçıya alınacak sabit tutulacak yer değil iki yıl sürer dedi Dr tabi iyilesirse
Çok geçmiş olsun bende merdivenden düştüm kırık yok çok şükür ama aylarca kuyruk sokumum durduk yere ağrıyordu kırığını hiç düşünemedim şuan

Çok geçmiş olsun bende merdivende düştüm kırık yok çok şükür ama aylarca kuruk sokumum durduk yere ağrıyordu kırığını hiç düşünemedim şuan
Dr uzanmak eğilmek ağır kaldırmak yok dedi oturmayı unuttum zaten sağıma soluna zor dönüyorum yatakta hastalığı yaradan rabbim şifalar versin hepimize kırık yoksa hareketlerle ağrısı hafifliyor bolca sülük attırdım biraz toparlıyor beni

Rabbim şifa versin yatağın içinde dönemenin ne nimet olduğunu anladım tekrar çok geçmiş olsun iyi geceler

Merhaba. Güzel sohbetin arkasına bugün yapabildiklerimi iliştireyim ben de.
Yatağı topladım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Dünden kalan bulaşıkları makinaya koydum,
Kahvaltı hazırladım sonrasında mutfağı topladım,
Salonu topladım,
Kızı dolaştırmaya çıkardık,
Akşam yemeği sonrası mutfağı topladım,
Ocağı sildim,
Tezgah arkasını sildim.

İki gündür ertelediğim ütü vardı ama kaldı, yapamadım yine. Yarın bir makina daha çamaşır yıkayayım da biriksin iyice.

Ağrısı hiç kesilmedi vardı ama tedavisi yok ameliyat riskli birde alçıya alınacak sabit tutulacak yer değil iki yıl sürer dedi Dr tabi iyilesirse

Çok geçmiş olsun ya geçicide olsa biraz ağrıların hafiflemesi için yapılcak bir şey yok muymuş? Fizik falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…