@zambak86 seni çok iyi anlıyorum bende babmi Haziran7 sinde kaybettim covidden1doz asi olduktan sonra yakalandı 10 gün içinde kaybettik ama babamn kendi rahatsızlığı da vardı Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun cigerleri önceki hastalığında rahatszdi bu da tuz biber oldu
Şimdi ben bir daha diyene kadar ses çıkarmaz muhtemelen. Ocakta benim doğum günüm o zaman isticem. Şubatta da anasının doğum günü ona da o zaman al dicemİlk önce bana alalım sonra annene de. Kabul etmezse aynı anda sipariş verelim de. Kaçırma bu fırsatı.
Şimdi ben bir daha diyene kadar ses çıkarmaz muhtemelen. Ocakta benim doğum günüm o zaman isticem. Şubatta da anasının doğum günü ona da o zaman al dicem
Nöörmekle örmek kelimelerini birleştiren espiriNöördüm böğün heç.
Yarına artık bişeyler örmem lazım
Bende diyorum allah allah ne demek istedi
Bende diyorum allah allah ne demek istedi
Estağfurullah efenim ne haddimeBak ikidir beni keklemeye kalkışıyon
Yok ben oğlak kv kovagelin kaynana kovamısınız subhanallah
3 kova kim anne oğul torun mu niye bu kadar sordum ya tövbeeYok ben oğlak kv kova
Kv yazcaktım klavye değiştirmiş düzelttim3 kova kim anne oğul torun mu niye bu kadar sordum ya tövbee
Sagol cnm Allah razı olsun aynen öle daha yeni bugün dayısı öldü annemin 5 gün öncesi de dayısının eşi tehlike hala devam aslında biz alıştık sadeceBaşın sağolsun covid yıktı geçti bazılarımızı bizde çok yara aldık
Sagol cnm Allah razı olsun aynen öle daha yeni bugün dayısı öldü annemin 5 gün öncesi de dayısının eşi tehlike hala devam aslında biz alıştık sadece
Normalde cumartesi eşimin halasinin kızı nisanlancakti grip gibi oldu nisandan 2 gün önce test yaptırdı pozitif hemde kızıyla beraber büyük kızı da 40 günlük çocuğuyla gelmişti o kızda korona evdeler çok şükür hafif atlatiyolar ama korona illet bişi şimdi test vermiş küçük kızı lisede onda da yeni çıktı çok garip bı hastalık
Bende geçen sene Mart'ta geçirdim 85 yaşındaki babane de geçirdi diğerlerinde yoktu negatif çıktılar anlaşılmıyor hic nerden nasıl geldiği
Herkese kendi kocasi alsa olmuyo mu dicem simdi kötü geline cikcak adımŞimdi ben bir daha diyene kadar ses çıkarmaz muhtemelen. Ocakta benim doğum günüm o zaman isticem. Şubatta da anasının doğum günü ona da o zaman al dicem
Felaket tellalı gibi olmuşum yaama gerçekler bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?