Düzenli Evimiz & Hayatımız

Başın sağolsun covid yıktı geçti bazılarımızı bizde çok yara aldık

İlk önce bana alalım sonra annene de. Kabul etmezse aynı anda sipariş verelim de. Kaçırma bu fırsatı.
Şimdi ben bir daha diyene kadar ses çıkarmaz muhtemelen. Ocakta benim doğum günüm o zaman isticem. Şubatta da anasının doğum günü ona da o zaman al dicem

Başın sağolsun covid yıktı geçti bazılarımızı bizde çok yara aldık
Sagol cnm Allah razı olsun aynen öle daha yeni bugün dayısı öldü annemin 5 gün öncesi de dayısının eşi tehlike hala devam aslında biz alıştık sadece
Normalde cumartesi eşimin halasinin kızı nisanlancakti grip gibi oldu nisandan 2 gün önce test yaptırdı pozitif hemde kızıyla beraber büyük kızı da 40 günlük çocuğuyla gelmişti o kızda korona evdeler çok şükür hafif atlatiyolar ama korona illet bişi şimdi test vermiş küçük kızı lisede onda da yeni çıktı çok garip bı hastalık
Bende geçen sene Mart'ta geçirdim 85 yaşındaki babane de geçirdi diğerlerinde yoktu negatif çıktılar anlaşılmıyor hic nerden nasıl geldiği

Annene sabırlar diliyorum.

Şimdi ben bir daha diyene kadar ses çıkarmaz muhtemelen. Ocakta benim doğum günüm o zaman isticem. Şubatta da anasının doğum günü ona da o zaman al dicem
Herkese kendi kocasi alsa olmuyo mu dicem simdi kötü geline cikcak adım
Amaa yani. Neyse sinirlenmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…