Fark ettimSeni takip ediyorum
Napim güldürüyorsun hayat da hep ciddi olmakla geçmiyor.Fark ettimben nereye sen oraya . Takipte kal
Napim güldürüyorsun hayat da hep ciddi olmakla geçmiyor.
Dut biz ilk seninle nerde tanıştık. Senin topik de mi benim topik de mi ?ciddilik bana göre değil
Bilmiyom ne fark eder ki iyi ki tanıştıkDut biz ilk seninle nerde tanıştık. Senin topik de mi benim topik de mi ?
Nasılsın meleğim . Seni görünce aklıma su içmeyi ne kadar azalttığım geliyor
Ben de içmez oldum eskisi gibi bugünlerde oruç tutuyorum daha da azaldı.Nasılsın meleğim . Seni görünce aklıma su içmeyi ne kadar azalttığım geliyor
75 de kaldım almadıysamBen de içmez oldum eskisi gibi bugünlerde oruç tutuyorum daha da azaldı.
Kışın yine dadanirim o topiğe.
Vücudumun nem dengesi bozuluyor içmez olunca.
Seni de etiketlerim.
Senin kilo verme durumum ne oldu kaçta kalmıştın en son ?
Haha sağ olsunKv sağolsuncumartesi zeytin topladılar. 1 teneke göndermiş 1 sene idare edin diye idareli.ye bu sene zeytin yok dedi
Bugün tartilcam diyodu arti görduyse mavi sekere cesaret edemeyebiirOoo nuruuuuuumm
Mavi şekerleri gömüyodur bi yandan da
Antep deyim canımHaha sağ olsun
Nerelisin canim sen zeytin falan diyinceben muglada yasiyorum da yakin miyiz dedim
Bugün tartilcam diyodu arti görduyse mavi sekere cesaret edemeyebiirmavi seker diyince de uyusturucu ismi gibi oldu o da bi nevi uyusturucu o kadar güzel ki hic yemedim ama kesin güzeldir
Oooo o taraflara bayılırımAntep deyim canım
Benim de oluyorForumda mi problem var benm telde mi ya acaba. Donup duruyo bu aksam
Evet bende o marifet yokOooo o taraflara bayılırımbi ara sırf yiyip icmek icin gidesim var valla cok özledim. Orda olup ince kalabilmek buyuk bi marifet bence
Kendi kendine anlatarak yapiyodur kesin
İlk önce bana alalım sonra annene de. Kabul etmezse aynı anda sipariş verelim de. Kaçırma bu fırsatı.Nego bugün kombi servisi gelecekti koştur koştur iş yaparken kocama dedimki keşke robot süpürgem olsaydı ben diğer işleri yaparken o evi süpürürdü. Alalım dedi ve arkasından efsane bir cümle daha geldi "anneme de alalım"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?