Uzun uzun açıklama yapmış birde cüvcüvümYok kız sen benim öyle dedigime bakma. Tamamen karsindaki insana bağlı. Ben de zamanında neler yaptim neler yoksa kvme
Karsilikli iyi niyet olursa her sey yapilir ama her seyde kusur kötü niyet aranirsa o zaman insan her hareketine sinir oluyo maalesef. Bu da bilincli yapilan bir sey yoksa dedigim gibi kv ile cok iyi olduğumuz zamanlar da oldu.. ne zaman evlendim o zman gercek yuzunu gördum.
Bosver deşme yarami
Yani kisacasi bu söyledigim herkes icin gecerli değil yok artik bu kadar kötü olamaz diye sasirilan kaynanalar icin gecerliSenin o zihniyette bi insan olmadigini bildiğim icin
Arkadaşlar halı silindiğini süpürüldüğünü biliyorum az çok silmişliğimde var peki nasıl fırcalanıyor zatı şahane fırca hangisi
Oy ben ölemDizlerinin üstüne çökmek suretiyle secdeden bi önceki duruşta durup plastik fırçayı ileri geri sağ sol yaparak fırçalıyorsun gıl tüy ne varsa fırçaya değende arınma hissi geliyor
Bi sabah bi akşam bi sabah bi akşam. Bizden biri doğum iznine çıktı. Yeni birini aldılar, olmadı geri gönderdiler, biri daha gelcek inşallah. Öyle sersefiliz bi düzen oturtamadıkMesai aralığı kaç belli hiç gelmemenden ya
Yengeç değilim ama çok pis söylenirim, taa fi tarihindekileri dökerim ortaya. Hırsım geçene kadar susmam ve çok güzel mesaj döşerim itinaylasonunda bir destek
teşekkür ederim on yıl
Aha bitane dahaYengeç değilim ama çok pis söylenirim, taa fi tarihindekileri dökerim ortaya. Hırsım geçene kadar susmam ve çok güzel mesaj döşerim itinayla
Halıyı robot güzel sipiriyor (görmemişliğimi de yaptım), iç ayakkabılık düzgün, dışardakine bakayım17 kasım ödevi
Halı fırçalamak
Ayakkabılık dağılmış mı ne
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
I ipek2890
zambak86
sudem34
yorgun anneanne
mimesis
K kahvesizasla91
Teneffus Zili
Efser
D DefneYaren
D u t
Tubismavis
fesang
S Sifayildizi
i p e k
Ben de yarı küsüm eşime kaç gündür. Bir kaç kısa cümle dışında konuşmuyorumYengeç değilim ama çok pis söylenirim, taa fi tarihindekileri dökerim ortaya. Hırsım geçene kadar susmam ve çok güzel mesaj döşerim itinayla
Dün bir kaç saat dinlemiş olabilirim mutfakta
Melankolik mi başlıyosun güne bonus? Yöö elakası yok
Ben şokArkadaşlar halı silindiğini süpürüldüğünü biliyorum az çok silmişliğimde var peki nasıl fırcalanıyor zatı şahane fırca hangisi
Aman bu ne ya bir rahat edemedin şu işteBi sabah bi akşam bi sabah bi akşam. Bizden biri doğum iznine çıktı. Yeni birini aldılar, olmadı geri gönderdiler, biri daha gelcek inşallah. Öyle sersefiliz bi düzen oturtamadık
O benim genel halimBen de yarı küsüm eşime kaç gündür. Bir kaç kısa cümle dışında konuşmuyorum
Annem söyledim size ama hiç halı fırcalamazdıBen şok
Hay maşallahGünaydın kızlar,ben dün doğum yaptım.Hastanedeyiz şu an şükürler olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
Halı fırçalamayan temizim demesin benceAnnem söyledim size ama hiç halı fırcalamazdı
Kvde hakkını yemeyeyim düzenli iş yapar o süpürgeyi haftada bir acar ,neymiş halı yıpranırmışfırcayı görse kalp kirizi gecirirdi herhalım
Günaydın kızlar,ben dün doğum yaptım.Hastanedeyiz şu an şükürler olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?