Düzenli Evimiz & Hayatımız

Oturma odamin halisi da, ayakkabilar da beni sil diye çağırıyor ama bu ara zor gözüküyor
17 Kasım
2 makina camasir yikadim, astim öncekileri yerlestirdim.
Ev terliklerini yikadim.
Ütü yaptım.
Balkonu temizledim.
Birikmiş poşette esyalar vardi onlari ayikladim.
Yemek yaptim.

Çanlar sabahın bu vakti yazdım. Bu aralar sürekli ruhum daralıyor. Istahim kesildi midem bulanıyor. Psikolojikmen de iyi değilim vesvese yapıyorum sanırım. Inşallah çabucak geçer de toparlarım. Ne olur bana dua edin. Sürekli dualar dinliyor el açıyorum ama kimin kime duası kabul olur bilinmez. Ne olur bana da dua edin.

Canım jes inşallah bi an önce toparlarsın feraha kavuşursun.

Günaydın kızlar

Dün ne dogru düzgün ders calisabildim ne is yapabildim. Gece uyuyamayinca sarhos gibiydim tüm gün.

Bugün yapacaklarimi yazayim;
Yemek (demeyelim de kısır diyelim)
Ders calisma
Evi supurtur viledalarim
Bi ara markete cikmayi düşünüyorum
Toz alinacak

Sabahtan yesillikleri temizledim kuruttum dolaba attim
Yatagi düzelttim
Kahvalti hazirla topla
Bulasik makinesi geceden yıkandı yerlestirdim
Kisir icin domates falan yikadim
Makineye camasir attim yikandi sanirim ama asasim yok balkon cok soguk totom donucak

Hepimiz 7 şer defa Ayetel Kürsi, Felak, Nas okuyalım. 3 ihlas 1 Fatiha birde. Nazar değdi sana ne diyim ah ah
Müsait olanlar okur mu güzel hanımlar

kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
I ipek2890
zambak86
sudem34
yorgun anneanne
mimesis
K kahvesizasla91
Teneffus Zili
Efser
D DefneYaren
D u t
Tubismavis
fesang
S Sifayildizi
i p e k

Ben adetim malesef

Çaycının kirecini temizleyeyim
Kuran sureleri adetli iken okunabilir canım. Ezberinde varsa oku. Yoksa da biri senin için Kuranı açsın ordan oku. Kurana dokunulmaz ama okunulur. Çünkü ayette ona ancak temizlenenler dokunabilir diyor, okumaktan bahsetmiyor. Yani bizim hocamız bize öyle dedi. Ben eskiden dokunurdum, dokunmamak lazım dedi. Ama okuyabilirsin dedi.

Canım haftalık yeteri kadar alıyor eşim, fazlasını koyacak yer bulamam zaten. Meyveyi çok alıyor ama dediğim gibi bizde çerez gibi meyve yerler bitiyor yani.
Yeşillikleri yıkamıyorum poşetiyle kapaklı saklama kabına koyuyorum. Poşetin içine kalınca kağıt havlu koyuyorum nemini alsın çürümesin diye.

Yatakları düzelttim
Mutfakta bir iki bardak vardı makineye attım çalıştırdım
Sebze meyve yıkadım
Wc yi maskemi gözlüğümü takıp çamaşır suyuna buladım beklesin bir saat
Banyo lavabo klozet temizledim
Kapı önü paspasını ıslatmıştım dün, ona su tuttum rulo yapıp beklesin o da
Evi havalandırdım

Çayı demledim ama çocuklar meyve börek yemiş. Evi süpürüeyim öyle oturalım kahvaltıya İnşallah.
Sonra malum ödev var

Günaydın canım kizlar.
Akşam ödevimi yaptım negom ayakkabılık toplandı.

Yemek yedik, yürüyüşe çıktım, sonra uyudum.

Akşam okurum canım.
Jes'cigim, Allah sana insirah ferahlığı versin inşallah en kısa zamanda feraha çıkarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…