Düzenli Evimiz & Hayatımız

Vayy be neler duydum ben böyle
Bütün meyve sebzeleri yıkıyorum, kuruyunca yerleştiriyorum. Bozulacak kadar çok kalmaz bizde meyve
Bozulmuyor ya dolaba öyle pes pis koymayı sevmiyorum.

İlk duyuyorum 36 senelik hayatımda hiç rastlamadım.

Az öz alınan sebze meyve için çok mantıklı.

Ama ben stokcu yum sanki ya bir gidince pazara abartıyor um.

Evdekiler de önüne koymasan akıllarına gelmez meyve yemek.

Sebze yemeği de börek filan ile anca zar zor iteliyorum.

Denersem yazarım sana .

Sebze kurutucum da yok ama

Bir de maydonoz filan hemen kuruyor çabuk bozuluyor.

Onu buzdolabı poşetine filan mı koymak lazım ne.

İyi akşamlar kızlar. Bugün güzel iş yaptım ama yazcak hâl kalmadı. Oğlanı uyuttum ben de yatacağım
Bende uyusam keske ama sosyal medya üzerinden çalışıyorum 1 e kadar grup soru cevaplama.isi yani .. ama izinli olduğumda bile uyuyamam erkenden

Bende uyusam keske ama sosyal medya üzerinden çalışıyorum 1 e kadar grup soru cevaplama.isi yani .. ama izinli olduğumda bile uyuyamam erkenden
Maşallah sana ya hem evde onca şeyi hallediyorsun herkesi çekip çeviriyorsun. Hem de evden de olsa çalışıyorsun üstüne. Tam anlayamadım ne sorusu cevaplıyorsun

Maşallah sana ya hem evde onca şeyi hallediyorsun herkesi çekip çeviriyorsun. Hem de evden de olsa çalışıyorsun üstüne. Tam anlayamadım ne sorusu cevaplıyorsun
Komisyonlu satış veren bi giyim mağazasının watsap grubunda soru cevap stok fiyat görsel bilgisi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…