- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Amin canım inşallah tek duam imtihanimi verebilimek C Capanin Gururu Teyom inşallah senle müjde vermek nasip olur burdaAllah sabrını artırsın imtihanını kolaylaştırsin canım yükün ağırmış.
rabbim seni kazananlardan eylesin. gönlünün muradına da tez zamanda versin
inşallah C Capanin Gururu Teyom ima da nasip etsin onla beraber bekleyen herkese de
Amin canım inşallah tek duam imtihanimi verebilimek C Capanin Gururu Teyom inşallah senle müjde vermek nasip olur burda
Bütün meyve sebzeleri yıkıyorum, kuruyunca yerleştiriyorum. Bozulacak kadar çok kalmaz bizde meyve
Bozulmuyor ya dolaba öyle pes pis koymayı sevmiyorum.
Bende uyusam keske ama sosyal medya üzerinden çalışıyorum 1 e kadarİyi akşamlar kızlar. Bugün güzel iş yaptım ama yazcak hâl kalmadı. Oğlanı uyuttum ben de yatacağım
İyi akşamlar kızlar. Bugün güzel iş yaptım ama yazcak hâl kalmadı. Oğlanı uyuttum ben de yatacağım
Maşallah sana ya hem evde onca şeyi hallediyorsun herkesi çekip çeviriyorsun. Hem de evden de olsa çalışıyorsun üstüne. Tam anlayamadım ne sorusu cevaplıyorsunBende uyusam keske ama sosyal medya üzerinden çalışıyorum 1 e kadargrup soru cevaplama.isi yani .. ama izinli olduğumda bile uyuyamam erkenden
No no no, diğer şık ne söyle bakayım
İnşallah canım. Allah razı olsunAllah sabrını artırsın imtihanını kolaylaştırsin canım yükün ağırmış.
rabbim seni kazananlardan eylesin. gönlünün muradına da tez zamanda versin
inşallah C Capanin Gururu Teyom ima da nasip etsin onla beraber bekleyen herkese de
No no no, diğer şık ne söyle bakayım
Komisyonlu satış veren bi giyim mağazasının watsap grubunda soru cevap stok fiyat görsel bilgisi gibiMaşallah sana ya hem evde onca şeyi hallediyorsun herkesi çekip çeviriyorsun. Hem de evden de olsa çalışıyorsun üstüne. Tam anlayamadım ne sorusu cevaplıyorsun
Köy değil kız, şehirde annemlerdryimköyde soba başındaysan çık git burdan teyo
Köy değil kız, şehirde annemlerdryim
Sabahki bilge şirinden kaçıyorsun de miKöy değil kız, şehirde annemlerdryim
Ara ara seni rahatsız edeyim mitamam şehirde annende kalabilirsin
köy soba gibi şeyler beni rahatsız ediyor
Yok öyle şeyler yoktamam şehirde annende kalabilirsin
köy soba gibi şeyler beni rahatsız ediyor
Öyle mi yapıyorum acabaSabahki bilge şirinden kaçıyorsun de mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?